HS-aqua Chitin+

De huid van garnalen en kreeften bestaat uit chitine. HS-aqua Chitin+ is gemaakt van natuurlijke garnalenhuid (restproduct) en biedt daarmee een optimale ondersteuning bij de vervelling en het opbouwen van een sterk pantser.

Lees meer...
Artikelnummer: 13.2.1
Aantal: 4

HS-aqua Chitin+

 

De huid van garnalen en kreeften bestaat uit chitine. Garnalen en kreeften vervellen meerdere malen tijden hun leven (vooral in de groeifase) omdat de huid niet mee groeit. Wanneer de huid te klein is geworden kruipen ze hier uit (vervelling) en wordt er een nieuwe, grotere huid opgebouwd. Vaak wordt de oude huid opgegeten en cellulose uit plantaardig materiaal gebruikt om een nieuwe huid te maken en te versterken.

HS-aqua Chitin+ is gemaakt van natuurlijke garnalenhuid (restproduct) en biedt daarmee een optimale ondersteuning bij de vervelling en het opbouwen van een sterk pantser. Zo worden tekorten in chitine voorkomen waardoor de vervelling zonder problemen verloopt en gaten in het pantser worden voorkomen.

Dosering

Ongeveer 3 keer per week een beetje toevoegen aan het aquarium naar gelang de hoeveelheid garnalen.

Inhoud: 40 gram / 100 milliliter

R van de Pitte 26-05-2023 19:35

Top product.


Henrieke Wierda 11-12-2020 14:28

Mijn garnalen lusten het graag en ik heb geen problemen meer gezien met vervellen


BM Stek 21-10-2020 17:07

Bevalt prima,echt een aanrader,via via gelezen dat dit echt goed is voor garnalen,ik ben zeer tevreden.


JA . Vloedmans 12-09-2020 17:11

Na het regelmatig verlies van enkele garnalen kreeg ik de tip om Crusta Chitinb te proberen omdat dit product het verschalen van de garnalen zou vergemakkelijken. Welnu, na 3 weken gebruik is de sterfte inderdaad afgenomen, dus tot nu toe sta ik er positief tegenover.


5 sterren op basis van 4 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »