Shrimps Forever Shrimp trace

Shrimps Forever Shrimp trace bevat sporenelementen en mineralen die oorspronkelijk niet in water voorkomen maar die de garnalen wel in kleine mate nodig hebben. Bevordert onder andere de stofwisseling en enzymproductie. Inhoud: 130 milliliter.

Artikelnummer: 21.2.6
Aantal: 31

Shrimps Forever Shrimp trace

 
Shrimps Forever Shrimp trace bevat sporenelementen en mineralen die oorspronkelijk niet in water voorkomen maar die de garnalen wel in kleine mate nodig hebben. Zo helpt trace bij het ondersteunen van veel stofwisselingsprocessen, en enzymproductie.

Door het ontbreken van deze sporenelementen en mineralen kunnen tekorten ontstaan die leiden tot groeiachterstand, vervellingsproblemen, voortplantingsproblemen, ziekten en/of zelfs dode garnalen. Door bij elke waterwissel een kleine hoeveelheid trace toe te voegen worden al deze problemen voorkomen.

Shrimps Forever trace bestaat uit 100% natuurlijke sporenelementen en mineralen die de garnalen niet zelf van nature aan kunnen maken. Daarnaast is 100% biologische chitine toegevoegd voor een optimale ondersteuning van de vervelling.

Dosering

Gebruik bij elke waterwissel 5 milliliter per 40 liter aquariumwater. 1 flesje Shrimp trace bevat 130 milliliter en is voldoende voor 1040 liter water. Inclusief druppeldop (20 druppels is ongeveer 1 milliliter).

Tip: Gebruik Shrimps Forever trace in combinatie met Shrimps Forever Shrimps GH+ en Black water voor optimale ondersteuning van uw garnalen.

S Van Dort 16-09-2020 08:40

Doet wat het moet doen. Ik gebruik het samen in combinatie met black water fulvo+


Berger (Ad) 12-03-2019 20:33

Het is lastig om aan te geven of een product geslaagd is of niet, ik voeg het conform het etiket toe en mijn aquarium voor de garnalen ziet er perfect uit.
de garnalen gedijen zeer goed, dus het lijkt te werken, alles is in balans.
Groet Ad


Anneke Lauwers 08-11-2018 15:26

Sinds ik dit gebruik vervellen mijn garnalen veel beter en heb ik bijna geen dode meer. TOP!!!


5 sterren op basis van 3 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »