Shrimps Forever liquid GH+

Shrimps Forever liquid GH+ wordt gebruikt om aan osmose en/of regenwater de juiste mineralen toe te voegen voor Caridina garnalen. Voegt enkel GH toe zonder de KH te verhogen. Doet ook niets met de pH waarde. Inhoud: 130 milliliter.

Artikelnummer: 21.2.5
Aantal: 18

Shrimps Forever liquid GH+

 

Shrimps Forever liquid GH+ wordt gebruikt om aan osmose en/of regenwater de juiste mineralen toe te voegen voor Caridina garnalen. Door GH+ toe te voegen wort enkel de GH van uw water verhoogd zonder dat dit invloed heeft op de kH en pH. Op deze manier ontstaan de ideale omstandigheden voor Caridina garnalen.

Naast de essentiele mineralen is er ook een minimale hoeveelheid aan calcium toegevoegd voor het opbouwen van een sterk en dik pantser. Shrimps Forever liquid GH+ bevat alles wat garnalen nodig hebben voor een vervelling en het opbouwen van het pantser.

Dosering

Gebruik 5 milliliter per 10 liter osmose en/of regenwater om de GH naar +-5 te brengen met een geleidbaarheid van +- 200 microsiemens. 1 flesje liquid GH+ bevat 130 milliliter en is voldoende voor 260 liter water. Inclusief druppeldop (20 druppels is ongeveer 1 milliliter).

Liquid GH+ alleen toevoegen aan het NIEUWE water bij een waterwissel.

R.J. Kemp 03-04-2019 20:59

Perfecte vloeistof icm osmose. Waterwaarden optimaal na toediening.


E Luinge 05-01-2018 18:50

Gek genoeg doet de GH+ het in mijn ene bak anders dan in de andere. Je moet dus heel erg goed meten en bijhouden hoeveel druppels in welke bak welk resultaat hebben.


4 sterren op basis van 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »