Shrimps Forever GH+ mineral powder

Shrimps Forever GH+ mineral powder is speciaal ontwikkeld voor het remineraliseren van osmose/regen- water voor Caridina garnalen. Verhoogt enkel de GH van het water. Inhoud: 90 gram.

Lees meer...
Artikelnummer: 20.6.2
Aantal: 43

Shrimps Forever GH+ mineral powder

 

Shrimps Forever GH+ mineral powder is speciaal ontwikkeld voor het remineraliseren van osmose/regen- water voor Caridina garnalen. Door GH+ mineral powder toe te voegen aan het nieuwe water wordt enkel de GH verhoogd, zonder dat dit invloed heeft op de kH en pH. In combinatie met een pH verlagende bodem ontstaan dan de ideale waterwaarden voor het houden van Caridina garnalen zoals crystal's, taiwan bee's en pinto's.

De mineralen zorgen er voor dat het water op de juiste geleidbaarheid kan worden gebracht voor Caridina garnalen. Door de mix van verschillende mineralen kunnen garnalen goed vervellen en worden problemen met de vervelling voorkomen en verholpen.

Shrimps Forever GH+ mineral powder bevat alle essentiële mineralen en sporenelementen voor een goeie gezondheid, mooie kleuren, en een goede kweek en groei. Het bevordert de groei van planten en ondersteunt het biologisch evenwicht. Ook is het risico van gevaarlijke ziektekiemen gereduceerd door de groei van antagonistische (tegengestelde) microflora.

Dosering

3 gram toevoegen per 20 liter water om de GH naar +- 6 te brengen met een geleidbaarheid van +- 250 microsiemens. 90 gram is voldoende voor 600 liter (nieuw) water en 1000 gram is voldoende voor circa 6600 liter (nieuw) water.

Inhoud

Potje van 90 gram in de vorm van poeder mineralen.

Joren Carton 28-04-2018 17:16

Doet exact wat het moet doen volgens de beschrijving. Zeer tevreden.


5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »