Shrimps Forever montmorilloniet

Shrimps Forever montmorilloniet is speciaal ontwikkeld voor garnalen- aquaria en bevat een mix van meer dan 60 mineralen en micro organismen. Heeft een zuiverend, kleur versterkend effect en ondersteunt de vervelling. Inhoud: 90 gram.

Lees meer...
Artikelnummer: 20.6.3
Aantal: 30

Shrimps Forever montmorilloniet

 

Shrimps Forever montmorilloniet is speciaal ontwikkeld voor garnalen- aquaria en bevat een mix van meer dan 60 mineralen en micro organismen. Deze mix van mineralen bindt verontreinigingen zoals chloor en zware metalen en zorgt er voor dat deze uit het water worden gefilterd.

Naast het waterzuiverende effect zorgt de mineralen mix voor een verbetering van kleuring bij garnalen. Door de opname van een kleine hoeveelheid aan natuurlijke mineralen wordt bij garnalen de aanmaak van pigment in het pantser versterkt waardoor de kleuring intensiever en scherper wordt. Daarnaast zorgt de kleine hoeveelheid aan mineralen voor een ondersteuning van de vervelling bij garnalen.

Door de toevoeging van de verschillende micro organismen wordt het aquarium filter onderhouden. Deze micro organismen dienen als voeding en vesting voor de filterbacteriën waardoor deze zullen toenemen en de capaciteit van het aquarium filter wordt vergroot.

Dit product heeft geen effect op de pH, kH, gH en geleidbaarheid.

 

Dosering

Voor onderhoud ongeveer 2 keer per week een mespuntje toevoegen per 30 liter water. Het water zal dan even wazig worden, dit effect verdwijnt na circa 15 tot 30 minuten.

Bij het opstarten van een nieuwe aquarium kan Shrimps Forever montmorilloniet worden toegoevoegd onder het substraat. Hierdoor zal de bacteriebalans sneller worden gerealiseerd en dient het poeder gedurende een lange tijd als mineraalbuffer. Gebruik voor het opstarten van een aquarium 45 gram voor een 60-liter aquarium. Pas de dosering dus aan op de grootte van het aquarium.

Na een maand kunt u het product 2 keer per week toevoegen volgens de boven genoemde dosering.

Cindy van Gils 30-01-2020 08:50

Geen problemen meer met de vervelling bij de garnalen,makkelijk in gebruik!


Patrick Ho 11-01-2020 18:51

gebruikt al jaren montmorillonite voor garnalen kweek ooit is en bakje gekocht op vivarium. Weer besteld dit keer van merk shrimps forever bij onlineaquariumspullen. Snelle levering.


Anne van der Veen 23-12-2019 13:05

Werkt super goed, troebelheid is echt zomaar weggetrokken. Kan dit iedereen aanraden, garnalen vervellen hierdoor veel beter.


5 sterren op basis van 3 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »