Shrimps Forever delight algae paste

Shrimps Forever delight algae paste is een complete paste voer. Dit voer is gemaakt van een mix van verschillende algen en groenten. Tevens zijn mineralen toegevoegd voor een goede vervelling. Inhoud: 50 gram.

Lees meer...
Artikelnummer: 20.2.4
Aantal: 39

Shrimps Forever delight algae paste

 

Shrimps Forever delight algae paste is een complete paste voer wat garnalen alles biedt wat ze nodig hebben. Algae paste is een mix van verschillende algen en groenten moet toeviging van natuurlijke mineralen. Hierdoor krijgen garnalen dagelijks wat ze nodig hebben voor een goede groei, kleur, kweek en vervelling.

Omdat dit garnalenvoer is gemaakt van geselecteerde, natuurlijke producten bent u altijd zeker van een product van de hoogste kwaliteit. Door een goede balans tussen verschillende ingrediënten is dit voer rijk aan plantaardige eiwitten voor een optimale celopbouw. Door de toevoeging van natuurlijke mineralen wordt de vervelling ondersteund en worden de natuurlijke kleuren versterkt. Daarnaast is dit voer rijk aan vezels wat de spijsvertering en voedselopname bij garnalen bevorderd.

Ingrediënten

Vismeel, spirulina, brandnetel, gist extract, plantaardige bijproducten en eiwitten, aminozuren, mineraal premix, vitamine premix, vitamine B-complex.

Dosering

Shrimps Forever delight algae paste is geschikt als dagelijkse voeding. Voeren wat de garnalen eten in ongeveer 3 tot 4 uur tijd. Overgebleven paste feed verwijderen.
 
Inhoud: 50 gram in de vorm van kneedbare pasta (paste).

Kimberley Clemens 22-08-2019 10:32

Mijn garnalen vinden dit enorm lekker!


5 sterren op basis van 1 beoordelingen