PowerShrimp walnut

PowerShrimp walnut is 100% natuurlijk, aanvullend garnalenvoer. Deze voeding is gemaakt van 100% walnootblad en volledig biologisch. De sticks zijn rijk aan bouwstoffen zoals vitamines en enzymen en dragen zo bij aan een goede gezondheid van garnalen.

Lees meer...
Artikelnummer: 09.3.3C
Aantal: 39

PowerShrimp walnut

 

PowerShrimp walnut is 100% natuurlijk, aanvullend garnalenvoer. Deze voeding is volledig gemaakt van walnootblad en 100% biologisch. Hierdoor is de kwaliteit van de voeding zeer hoog en zijn alle goede stoffen bewaard gebleven in de sticks!

Walnootbladeren zitten vol goede bouwstoffen welke de groei en gezondheid van garnalen optimaal ondersteunen. De walnootblad sticks hebben een anti-bacteriele werking dankzij tannines, enzymen, humuszuren en chlorofyl. Tevens bevorderen de bladeren het imuunsysteem van garnalen. Daarnaast zijn de walnootbladeren sticks goed te gebruiken als aanvullende voeding voor bodemvissen zoals L-nummers en andere planteneters / schrapers.

Maakt het water niet troebel. 100% biologisch garnalenvoer. Zinkt meteen.

Inhoud

Hersluitbaar zakje met 30 gram stevige walnoot sticks.

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 45 gram (verzendgewicht). Verzending met briefpost is mogelijk tot 200 gram.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen