Snow white garnalen

Snow white garnalen. Sterke garnalen die behoren tot de Caridina familie. Actieve garnalen met mooie witte dekking. Erg leuk om een groepje mee te beginnen.

Lees meer...

Snow white garnalen

 

Uit eigen kweek hebben we snow white garnalen te koop. Het gaat om een mix van gradaties. Het gaat om dieren van 1,5-2,0 cm. De garnalen worden op een ph verlagende bodem gekweekt met leidingwater.

Deze garnalen zijn ideaal om de garadiet van uw crystal red en black omhoog te krijgen. Ook mooie garnalen om gewoon zo in een groep te houden.

Het aquarium

Deze garnalen stellen geen belangrijke eisen aan het aquarium. Je kan de garnalen al houden in een aquarium vanaf 15liter. Het aquarium kan het beste goed beplant zijn, en wat stukjes mos bevatten. Een stukje kienhout wordt aangeraden omdat garnalen hier micro-organismen van kunnen afgrazen.

Voeding

Deze garnalen eten vrijwel alles wat ze kunnen vinden. Je kunt hierbij denken aan dode plantenresten, uitwerpselen van andere aquarium bewoners, voedersticks, etc. De garnalen behouden wel een mooiere kleur als ze gavrieerd eten krijgen. Het beste is om de garnalen voornamelijk plantaardig voedsel te geven. In onze webshop zijn voedersticks goedkoop te bestellen. Als je hier een paar soorten van door elkaar mengt heb je een mooie complete voeding voor de garnalen.

Kweek

Wanneer er met de garnalen gekweekt gaat worden, kunt u ze het beste houden op een ph verlagende bodem. De garnalen houden van een wat zachter en zuur water. Het vrouwtje draagt de eitjes onder haar staart voor gedurende 3 a 4 weken, waarna de garnalen levend worden geboren. De jonge garnalen zijn dan binnen 3 a 4 maand geslachtsrijp. De garnalen krijgen ongeveer 30 jongen per worp.

Betty Bonnaerens 25-02-2021 13:43

Ben er heel tevreden van ! Dank je


Katrien Peeters 24-10-2019 21:12

Allemaal gezond en levendig toegekomen een aanrader


Roy Deltour 31-10-2018 19:57

Had mij voor voor gesteld sneeuw wit!is een beetje gelig. Ze doen het wel goed !


4.35 sterren op basis van 3 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »