Crystal red garnalen gradatie A t/m S+

Crystal red garnalen met een mooie dekking. Crystal red garnalen zijn één van de meest populaire garnalen voor in het aquarium. Deze garnalen zijn van goede kwaliteit en hebben een mooie kleurdekking. 100% gezond en vitaal!

Lees meer...

Crystal red garnalen gradatie A t/m S+

 

Crystal red garnalen gradatie A t/m S+ met mooie kleurdekking. Deze garnalen zijn import uit Taiwan. Wij importeren deze garnalen bij een bekende kweker van ons en nemen altijd maatregelen om 100% zeker te zijn van de kwaliteit die wij leveren. U krijgt altijd 100% gezonde dieren van goede kwaliteit. Het gaat om actieve garnalen van 1,0-1,5 cm. De garnalen worden op een pH verlagende bodem gehouden met 100% osmose water en GH+. De bekende waterwaarden:

pH: +- 5,8 tot 6,4

Geleidbaarheid in microsiemens: 200-250+

Het aquarium

Deze garnalen stellen geen belangrijke eisen aan het aquarium kwa inrichting. Het handhaven van de bovenstaande waterwaarden is wel belangrijk voor een goede welzijn en kweek. Je kan de garnalen al houden in een aquarium vanaf 15 liter. Het aquarium kan het beste goed beplant zijn, en wat stukjes mos bevatten. Een stukje kienhout wordt aangeraden omdat garnalen hier micro-organismen van af kunnen grazen.

Voeding

Deze garnalen eten vrijwel alles wat ze kunnen vinden. Je kunt hierbij denken aan dode plantenresten, uitwerpselen van andere aquarium bewoners, voedersticks, etc. De garnalen behouden wel een mooiere kleur als ze gevarieerd eten krijgen. Het beste is om de garnalen voornamelijk plantaardig voedsel te geven. In onze webshop is garnalenvoer voordelig te bestellen. Wij bieden daarin een ruim assortiment met zowel compleet als aanvullend garnalenvoer.

Kweek

Wanneer er met de garnalen gekweekt gaat worden, kunt u ze het beste houden op een pH verlagende bodem. De garnalen houden van wat zachter en zuur water. Het vrouwtje draagt de zwarte eitjes onder haar staart voor gedurende 3 a 4 weken, waarna de garnalen levend worden geboren. De jonge garnalen zijn dan binnen 3 a 4 maand geslachtsrijp. De garnalen krijgen ongeveer 30 jongen per worp.

Maximilian Troppmair 08-11-2020 12:53

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.


S. Peter 31-10-2020 21:48

De garnaaltjes zijn gezond en wel aangekomen en lijken zeer levendig. Toch wel sterke diertjes, deze zijn bijna 2 dagen onderweg geweest.


J Kroll 01-06-2019 11:45

All arrived healthy and alive, still doing well after 1 month, 1 female is berried already.


J.H. Zandvliet 14-11-2018 21:21

mooi en actief


Alice Dingemans 22-05-2018 19:20

Mooie sterke garnalen


y donker 15-03-2018 21:23

Super mooie en sterke diertjes, helemaal top!


5 sterren op basis van 6 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »