Dennerle Shrimp King Protein

Dennerle Shrimp King Protein zijn natuurlijke voedersticks met een hoog gehalte aan eiwitten en aminozuren. Garnalen hebben deze nodig voor een gezonde groei en goede ontwikkeling. Tevens voorkomen eiwitten problemen tijdens de groei.

Lees meer...
Artikelnummer: 37.2.4
Aantal: 6

Dennerle Shrimp King Protein

 

Dennerle Shrimp King Protein zijn natuurlijke voedersticks met een hoog gehalte aan eiwitten en aminozuren. Door gebruik te maken van eiwitrijke ingrediënten zoals insectenproteïne, krill, bacterieel eiwit en dafnia zijn de sticks zeer rijk aan dierlijke eiwitten.

Garnalen hebben deze eiwitten en aminozuren nodig voor een gezonde groei en ontwikkeling. Zo zorgen deze eiwitten voor een goede celopbouw, celdeling en stofwisseling. Hierdoor wordt tevens het darmkanaal goed ontwikkeld waardoor garnalen meer voedingsstoffen kunnen opnemen. Daarnaast hebben vrouwtjesgarnalen veel eiwitten nodig om de eitjes te ontwikkelen.

Dennerle Shrimp King Protein bevat tevens mineralen en B-glucanen voor een optimale ondersteuning tijdens de vervelling en ontwikkeling van het verteringsstelsel. 

Dennerle Shrimp King Protein is volledig gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevat geen kunstmatige toevoegingen zoals kleur- en conserveringsmiddelen. Tevens worden de voeders van Dennerle niet gevuld met ''zinloze'' stoffen zoals vismeel.

Tip: Shrimp King Protein is ook ideaal als voeding voor kreeften, dwergrivierkreeften, (CPOs), krabben en slakken.


Dosering

Ongeveer 1 keer per 3 dagen een 5mm stick per 20 garnalen.


Inhoud:
45 gram


Ingrediënten
 

Bacterieel eiwit van corynebacterium glutamicum, insectenproteïne, brandnetel, paardenbloem, moerbeiblad, dafnia, krill, chlorella-algen, montmorilloniet, moringa oleifera, rozemarijn, mananoligosaccaride, B-glucanen, stuifmeelpollen, kurkuma, kaneel.

Simon Groot 23-09-2020 17:57

Ben zeer tevreden over Dennerle Shrimp King Protein Gr. Simon.


Niels Tichelaar 28-07-2020 22:18

Very good food.


5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »