Dennerle Shrimp King Mineral

Dennerle Shrimp King Mineral bevat een hoog gehalte aan mineralen zoals ongebonden calcium en montmorilloniet. Deze mineralen zorgen voor een goede ondersteuning bij de vervelling en een krachtig pantser. Verbetert tevens de kleur.

Lees meer...
Artikelnummer: 37.2.5

Dennerle Shrimp King Mineral

 

Dennerle Shrimp King Mineral bevat een hoog gehalte aan mineralen zoals ongebonden calcium en montmorilloniet. Deze mineralen zorgen voor een goede ondersteuning bij de vervelling en een krachtig pantser. Hierdoor worden vervellingsproblemen voorkomen en bouwen garnalen een dikker en steviger pantser op.

Dit aanvullende mineraalvoeding bevat tevens uit veel verschillende natuurlijke ingrediënten en sporenelementen waardoor de garnalen breed worden ondersteund in de groei en kweek. Daarnaast zorgen de vrije mineralen voor een waterzuiverend effect en een versterking van de natuurlijke kleuring door het aanmaken van meer pigment.

Dennerle Shrimp King Mineral is volledig gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevat geen kunstmatige toevoegingen zoals kleur- en conserveringsmiddelen. Tevens worden de voeders van Dennerle niet gevuld met ''zinloze'' stoffen zoals vismeel.

Tip: Shrimp King Mineral is ook ideaal als voeding voor kreeften, dwergrivierkreeften, (CPOs), krabben en slakken.


Dosering

Ongeveer 1 keer per 3 dagen een 5mm stick per 20 garnalen.


Inhoud:
45 gram.


Ingrediënten

Kelp, insectproteïne, paardenbloem, brandnetel, spinazie, moerbeiblad, calciumcarbonaat, chlorella, montmorilloniet, moringa oleifera, rozemarijn, mannanoligoassaride, B-Glucanen, stuifmeelpollen, kurkuma, kaneel.

Lukas Verschoor 01-04-2023 13:31

Welke prima en goede prijs voor wat je krijgt


j steevens 21-11-2020 14:51

Word goed ontvangen door de garnalen


Bart Rosseel 12-08-2020 11:15

Zeer tevreden over dit voer


Simon Groot 10-02-2020 10:17

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.


4.75 sterren op basis van 4 beoordelingen