Dennerle Shrimp King Yummy Gum

Dennerle Shrimp King Yummy Gum is kneedbaar garnalenvoer wat geschikt is als dagelijkse voeding. Het leuke van kneedbaar garnalenvoer is dat u dit gemakkelijk kunt voeren/plakken op bijvoorbeeld stenen, hout of het glas.

Lees meer...
Artikelnummer: 37.3.2
Aantal: 3

Dennerle Shrimp King Yummy Gum

 

Dennerle Shrimp King Yummy Gum is kneedbaar garnalenvoer wat geschikt is als dagelijkse voeding. Het leuke van kneedbaar garnalenvoer is dat u dit gemakkelijk kunt voeren/plakken op bijvoorbeeld stenen, hout of het glas. Zo ontstaat er een leuke ''graasweide'' op de plaats waar u de garnalen goed kunt zien. Uiteraard kunt u ook een bolletje gewoon op de bodem leggen.

Yummy gum is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en is geschikt voor alle soorten garnalen. Shrimp King Yummy Gum bevat alle noodzakelijke voedings- en bouwstoffen die garnalen dagelijks nodig hebben. Hoogwaardige proteïne en essentiële aminozuren zorgen voor een evenwichtige groei terwijl algen en brandnetel zorgen voor vitaminen en sporenelementen. Daarnaast zorgen montmorriloniet en kleimineralen voor optimaal behoud van de waterkwaliteit en stimulering / ondersteuning bij de vervelling.

Dankzij het grote aantal waardevolle ingrediënten in Dennerle Yummy gum is dit een uitstekende complete voeding voor garnalen.

Tip: Shrimp King Yummy Gum is ook ideaal als voeding voor kreeften, dwergrivierkreeften, (CPOs), krabben en slakken.


Dosering

Een stukje zo groot als een erwt voor 30-50 garnalen. Yummy Gum op stenen, wortels of de aquariumruit drukken.


Inhoud:
55 gram


Ingrediënten

Plantaardige bijproducten, algen (10% Spirulina platensis), mineralen (5% montmorilloniet), week- en schaaldieren (5% krill, 5% garnalen), groenten (5% brandnetel), granen.

Ingrid ULIN 26-12-2022 13:14

Het product is uitstekend


Fotios Ntimeris 15-07-2020 21:36

No description was given


s lanson 10-03-2020 23:02

Ik vind er niets van, maar de garnalen vinden het GEWELDIG LEKKER!


5 sterren op basis van 3 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »