Shrimps Forever delight mineral paste

Shrimps Forever delight mineral paste is voer wat is gemaakt van natuurlijke mineralen. Deze mineralen ondersteunen verschillende processen bij garnalen en zorgen tevens voor een zuiverend en verbeterend effect op de waterkwaliteit. Inhoud: 50 gram.

Lees meer...
Artikelnummer: 20.2.5
Aantal: 20

Shrimps Forever delight mineral paste

 

Shrimps Forever delight mineral paste is een paste voer die gemaakt is van natuurlijke mineralen. Deze mineralen ondersteunen verschillende processen bij garnalen en zorgen tevens voor een zuiverend en verbeterend effect op de waterkwaliteit. De mineralen paste blijft onder water lang stabiel waardoor het aanvullende garnalenvoer lang beschikbaar blijft.

De mineralen die worden gebruikt voor deze paste feed zijn 100% zuiver en natuurlijk. Paste feed is zacht en kneedbaar waardoor u het gemakkelijk op bijvoorbeeld het raam of decoratie kunt bevestigen.

Door kleine hoeveelheden mineralen op te nemen wordt de vervelling bij garnalen ondersteund en wordt er een sterk pantser opgebouwd. Daarnaast zorgen mineralen en sporenelementen voor optimale ondersteuning van de kleuring in het pantser van garnalen door in een vroeg stadium de aanmaak van meer pigment te versterken.

Naast de ondersteuning van verschillende processen bij garnalen zorgt deze mineral paste voor zuivering van het aquariumwater. Door de toevoeging van kleimineralen die negatief geladen zijn wordt verontreiniging in het water gebonden zodat deze geen bedreiging meer vormen voor de dieren. Daarnaast vindt er door de mineralen een verlaging plaats in de afvalstoffen.

Al met al vormt de Shrimps Forever delight mineral paste een gezonde, en nuttige snack voor uw garnalen. Zal overige waterwaarden zoals gH, kH en pH niet veranderen.

Ingrediënten

Sojameel, gist extract, plantaardige bijproducten en eiwitten, aminozuren, montmorilloniet, calcium, macro-elementen en mineralen met vitamine B-complex.

Dosering

Voeren wat de garnalen eten in ongeveer vier uur tijd. Overgebleven paste feed hoeft niet te worden verwijderd maar zal langzaam oplossen in het water wat zorgt voor een zuiverende werking.
 
Inhoud: 50 gram in de vorm van kneedbare pasta (paste).

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »