Shrimps forever shrimp lolly groente/alg

De shrimp lolly groente/alg van shrimps forever zijn een gezonde snack voor alle garnalen. Voor deze shrimp lolly's worden enkel de beste ingrediënten gebruikt. Garnalen verzamelen graag met zijn allen op de lolly's. Inhoud: 10 stuks.

Lees meer...
Artikelnummer: 02.4.1
Aantal: 1531

Shrimps forever shrimp lolly groente/alg

 
De garnalen lolly's van shrimps forever zijn een gezonde snack voor alle garnalen. De lolly's zijn voorzien van een laagje voer dat bestaat uit algen en verschillende groentes. De garnalen lolly's ondersteunen de garnalen in de groei en gezondheid. De lolly's zijn gemaakt van 100% plantaardige ingrediënten op een satéprikker.
 
Garnalen verzamelen graag met zijn allen op de lolly. U kunt de lolly gemakkelijk in het aquarium steken waarna de garnalen er met zijn allen op af zullen komen. Een erg leuk gezicht en een goede manier om al uw garnalen eens te bekijken.
 
De verschillende algen en groentes zijn rijk aan mineralen die het geheel een goede snack maken voor uw garnalen. Deze lolly's ondersteunen de groei, kleur en kweek op een natuurlijke manier. 

Ingrediënten

Algen, groenten

Dosering

Dit voer gebruiken als aanvullend garnalenvoer. Ongeveer 1 lolly per 50 garnalen geven. U kunt 2 - 3 keer per week een lolly geven. Deze kan ik het aquarium blijven staan tot het voer gedeelte van de lolly is afgegeten.

Inhoud: 10 stuks (15 gram voer).

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 30 gram (verzendgewicht). Verzending via briefpost is mogelijk tot 200gram.

johan 27-01-2024 13:52

de garnalen eten er graag van


Frank Dofferhoff 26-05-2023 14:38

Erg in trek


Johan Verbeeck 08-08-2019 16:39

Zeker tevreden en de garnalen zijn er dol op.
Maar in mijn bakje van 50 liter met ongeveer 50 garnaaltjes zijn de lollies te groot en stijgt het nitraatgehalte.
Ik zal ze dus in twee breken vanaf nu.
Zeker aan te bevelen!


ram bries 28-02-2019 13:41

SUPER heel makelijk,niet overtollige voeding,en ze zijn er dol op


E Croese 21-05-2018 10:02

Mooi spul! Leuk om te zien dat de baby ancistrus en de garnalen er zo van genieten. En daardoor ik ook. Mag van mij meer bekendheid krijgen en dus in meer winkels komen!


Marlous rietveld 16-03-2017 14:05

Ze zijn er gek op. Snapte alleen niet waarom het niet per briefpost werd verstuurd. Zat nu in een veels te grote doos

Opmerking Onlinaquariumspullen

Bedankt Marlous, ben blij dat de garnalen er gek op zijn. In het begin was nog niet duidelijk of dit zou passen. Nu is gebleken dat ze wel door de bus passen, dit is dan ook mogelijk vanaf nu.


4.65 sterren op basis van 6 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »