Dennerle CrustaGran Baby

Dennerle CrustaGran baby is een compleet voer voor jonge garnalen en kreeften. CrustaGran baby is een mix van dierlijk en plantaardig materiaal waardoor garnalen en kreeften alles krijgen wat ze nodig hebben voor een optimale gezondheid, groei en kleur.

Lees meer...
Artikelnummer: 38.4.2
Aantal: 10

Dennerle CrustaGran Baby

 

Dennerle CrustaGran baby is een compleet voer voor alle jonge garnalen en kreeften. CrustaGran baby is een mix van dierlijk en plantaardig materiaal waardoor garnalen en kreeften op dagelijkse basis alles krijgen wat ze nodig hebben voor een optimale gezondheid, groei en kleur. Zo zorgen bijvoorbeeld de eiwitten uit dierlijke ingrediënten voor een ondersteuning van de groei terwijl de plantaardige ingrediënten zorgen voor ondersteuning tijdens de vervelling, het ontwikkelen van natuurlijke kleuren en ondersteuning bij de gezondheid.

De vitamines in Dennerle CrustaGran baby zorgen voor een verbetering van de weerstand waardoor garnalen en kreeften minder vatbaar zijn voor ziektes en pathogenen. Daarnaast zorgt een hoog gehalte aan natuurlijke vezels voor stimulatie van het darmkanaal waardoor voedingsstoffen beter worden opgenomen.

Dennerle CrustaGran baby heeft een maat van circa 0,1-0,8 millimeter en is geschikt als dagelijkse voeding. Door de kleine maat verspreid dit voer zich gemakkelijk door het hele aquarium waardoor het alle dieren bereikt. Dit voer behoudt zeker 24 uur zijn vaste vorm waardoor het water nauwelijks wordt belast of vertroebeld. Inhoud: 62 gram.

Dosering

Dagelijks zo veel voeren als de dieren binnen 1 uur opeten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen