Brick gate

De Aqua Della Brick Gate (17 x 13 x 15 cm) is een gedetailleerde afbeelding wat een oude stenen ''poort''. Door de gedetailleerde weergave lijkt de Brick Gate zeer realistisch en natuurlijk. Geheel vrij van gifstoffen en doet niets met de waterwaarden.

Artikelnummer: 31.3.4
Aantal: 20

Brick gate

 

De Aqua Della Brick Gate is een zeer gedetailleerde afbeelding wat een oude stenen ''poort''. Door de gedetailleerde weergave lijkt de Brick Gate zeer realistisch en natuurlijk. Daarnaast is deze aquarium decoratie voorzien van kunstmatig groen en planten waardoor het geheel goed in het aquarium past. 

De Aqua Della Brick Gate kan zeer goed dienen als schuilplaats voor garnalen, kreeften en kleine (jonge) vissen. Het oppervlak van de brick gate kan eventueel nog worden beplant met mossen of aquariumplanten om het geheel nog natuurlijker te maken. 

Alle aquarium decoraties van Aqua Della zijn gemaakt van 100% polyesterhars. Dit is absoluut gifvrij en heeft geen invloed op het biologisch evenwicht van je aquarium. Dit wil zeggen dat de aquarium deco nooit stoffen afgeeft aan het water en geen invloed heeft op de waterwaarden. Geschikt voor zowel zoet- als zout water.

Maat (L x B x H): 17 x 13 x 15 centimeter.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen