Dennerle Shrimp King Color

Dennerle Shrimp King Color is een kleurversterker voor alle geel-, oranje- en roodkleurige garnalen. Shrimp King Color bevat een hoog gehalte aan natuurlijke kleurversterkers, zoals astaxanthine, bèta-carotine en luteïne die de natuurlijke kleuren verster

Lees meer...
Artikelnummer: P01.7.7
Aantal: 9

Dennerle Shrimp King Color

 

Dennerle Shrimp King Color is een kleurversterker voor alle geel-, oranje- en roodkleurige garnalen. Shrimp King Color bevat een hoog gehalte aan natuurlijke kleurversterkers, zoals astaxanthine, bèta-carotine en luteïne die de natuurlijke kleuren bij garnalen versterken.

Dit aanvullende garnalenvoer is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. De geel-, oranje- en roodkleurige garnalen kunnen de kleurpigmenten niet geheel zelf aanmaken en nemen deze stoffen op uit het voedsel. Hierdoor wordt de ontwikkeling van de natuurlijke kleurpigmentatie ondersteund en versterkt. Dit zorgt voor een betere kleurdekking met intensere kleuring over het gehele lichaam.

Dennerle Shrimp King Color is vooral geschikt voor de gebruik bij Neocaridina garnalen, maar kan aan alle garnalen worden gevoerd. Naast de kleurversterkende eigenschappen is Shrimp King Color rijk aan plantaardige ingrediënten, eiwitten, aminozuren, enzymen en mineralen. Hierdoor is dit voer naast kleurversterker zeer geschikt als aanvullende voeding voor alle garnalen aangezien dit de groei, kweek en vervelling ook optimaal ondersteund.

Inhoud: 30 gram.

Voedingsadvies: ongeveer 1-2 keer per 3 dagen 1 voedingspad per 20 garnalen.

Ingrediënten: garnalenmeel, tarweproteïne, mais, pompoen, rijstzemelen, groenlipmossel, paprika, wortelen, afrikaantjesbloesems, palmolie, Dunaliella salina, ontkapselde Artemia-eitjes, appelbes, stuifmeelpollen, rozemarijn, astaxathine, bètacaroteen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen