Dennerle Shrimp King Color

Dennerle Shrimp King Color is een kleurversterker voor alle geel-, oranje- en roodkleurige garnalen. Shrimp King Color bevat een hoog gehalte aan natuurlijke kleurversterkers, zoals astaxanthine, bèta-carotine en luteïne die de natuurlijke kleuren verster

Lees meer...
Artikelnummer: 37.2.6
Aantal: 10

Dennerle Shrimp King Color

 

Dennerle Shrimp King Color is een kleurversterker voor alle geel-, oranje- en roodkleurige garnalen. Shrimp King Color bevat een hoog gehalte aan natuurlijke kleurversterkers, zoals astaxanthine, bèta-carotine en luteïne die de natuurlijke kleuren bij garnalen versterken.

Dit aanvullende garnalenvoer is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. De geel-, oranje- en roodkleurige garnalen kunnen de kleurpigmenten niet geheel zelf aanmaken en nemen deze stoffen op uit het voedsel. Hierdoor wordt de ontwikkeling van de natuurlijke kleurpigmentatie ondersteund en versterkt. Dit zorgt voor een betere kleurdekking met intensere kleuring over het gehele lichaam.

Dennerle Shrimp King Color is vooral geschikt voor de gebruik bij Neocaridina garnalen, maar kan aan alle garnalen worden gevoerd. Naast de kleurversterkende eigenschappen is Shrimp King Color rijk aan plantaardige ingrediënten, eiwitten, aminozuren, enzymen en mineralen. Hierdoor is dit voer naast kleurversterker zeer geschikt als aanvullende voeding voor alle garnalen aangezien dit de groei, kweek en vervelling ook optimaal ondersteund.


Inhoud:
30 gram.


Voedingsadvies:
ongeveer 1-2 keer per 3 dagen 1 voedingspad per 20 garnalen.


Ingrediënten: 
garnalenmeel, tarweproteïne, mais, pompoen, rijstzemelen, groenlipmossel, paprika, wortelen, afrikaantjesbloesems, palmolie, Dunaliella salina, ontkapselde Artemia-eitjes, appelbes, stuifmeelpollen, rozemarijn, astaxathine, bètacaroteen.

C.G. van Donselaar 06-07-2023 12:32

Goed spul je ziet echt de kleuren meer naar voren komen en ze lusten het ook graag


Paul van der Sanden 05-11-2020 10:00

Goed voer garnalen eten het goed en vinden het lekker.


Marek Jankowski 23-10-2020 19:33

Garnalen zijn dol op.Nog te vroeg om verschillen in de kleur te zien


Bart Rosseel 03-10-2020 13:39

Om het even wat ik al ooit bij jullie kocht was ik altijd enorm tevreden, ook jullie zeer snelle afhandeling is een groot pluspunt,houden zo


T.M. van der Panne 29-09-2019 10:23

Ik heb nu al verschillende producten uitgeprobeerd op het gebied van garnalenvoeding. Qua eetgedrag zie ik niet veel verschil dan bijv met het huismerk. Er blijft er wel wat gruis achter dat ik later gewoon verwijder. Maar de ingrediënten zijn gevarieerd en dat maakt dat het qua gezondheid een goed product. Iets wat ik natuurlijk niet zo snel kan zien. Maar op papier is dat zeker een pluspunt en naast verse groenten is dit een fijn product voor erbij!


5 sterren op basis van 5 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »