Dennerle Shrimp King Dadap Leaves

De Dennerle Shrimp King Dadap Leaves zijn een 100% natuurlijke en gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding van garnalen, kreeften en slakken. De bladeren zijn rijk aan plantaardige proteïne, mineralen, sporenelementen en enzymen. Inhoud: 10 bladeren.

Lees meer...
Artikelnummer: 37.3.8
Aantal: 2

Dennerle Shrimp King Dadap Leaves

 

De Dennerle Shrimp King Dadap Leaves zijn een 100% natuurlijke en gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding van garnalen, kreeften en slakken. In de natuurlijke biotopen van garnalen en kreeften speelt afgevallen blad een belangrijke rol in de voeding. Zo vinden ze het heerlijk om ontbindende bladeren met de daarop ontstaande biofilm af te grazen.

Met een plantaardig proteïne gehalte van 30% wordt de celopbouw en daarmee de groei optimaal ondersteund. Daarnaast zorgen een hoog gehalte aan mineralen (1,5% calcium), enzymen (23%), vitaminen en sporenelementen voor de ondersteuning van alledaagse processen zoals de spijsvertering, kleuring en vervelling. 

Als natuurlijke aanvullende voeding zijn de Shrimp King Dadap Leaves zeer geschikt ter afwisseling en vervanging van het hoofdvoer. De gedroogde bladeren zuigen zich vol met aquariumwater en zinken in 1-2 dagen naar de bodem. Op het blad vormt zich vervolgens een biofilm van bacteriën, schimmels en andere micro-organismen, die de bladeren langzaam verteren. Deze bacteriën, schimmels en micro-organismen worden vervolgens weer gegeten door de garnalen, kreeften en slakken.


Dosering

Geef als aanvulling op de voeding circa 1 blad per aquarium per 1 tot 2 weken.

 

Inhoud: 10 bladeren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »