GlasGarten SnowFlakes Pompoen & Wortel

De GlasGarten SnowFlakes Pompoen & Wortel zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten waar garnalen van houden. Tevens zijn de snowflakes een gezonde snack welke de groei, kleuring en gezondheid bij garnalen actief ondersteunen.

Lees meer...
Artikelnummer: 18.2.6

GlasGarten SnowFlakes Pompoen & Wortel

 

De GlasGarten SnowFlakes Pompoen & Wortel zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten waar garnalen van houden. Deze garnalen snacks zitten vol vitaminen, mineralen, sporenelementen, enz. De snacks zijn zeer voedzaam en zorgen voor een verbetering in de kweekresultaten bij garnalen. Het lange aanbod van voedsel en de goede schimmels zorgen voor meer aanzet tot kweek en een hoger overlevingspercentage van jonge/pasgeboren garnalen.

De snowflakes zijn gemaakt van de schil van biologische soja bonen. Deze schillen worden onder water direct door de garnalen gegeten. Resten die overblijven dienen als voeding voor ''mycelia'', een goede schimmel welke als lange termijn voedsel dient voor (jonge) garnalen. Dit maakt de snowflakes het ideale vakantievoer, op een dubbele voerdosis kunnen de garnalen +- 6 dagen eten. Zodra deze sticks in het aquarium komen vallen ze snel uit elkaar, waardoor alle aquariumdieren snel kunnen eten en er niet om hoeven te vechten.

De GlasGarten SnowFlakes Pompoen & Wortel bestaan uit biologische sojaschillen met aanvullingen van pompoen en wortel.

Dosering

0,5 cm stick voor 10-15 garnalen. Neem bij iets langere afwezigheid een dubbele dosering. Voer kan gewoon blijven liggen, dit is zelfs gunstig voor de lange termijn.

Samenstelling: biologische sojaschillen, pompoen, wortel en paprika.

Inhoud: 30 gram in de vorm van stevige sticks.

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 40 gram (verzendgewicht). Verzending via briefpost is mogelijk tot 200gram.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »