Shrimps Forever Caridina box

Met de Shrimps Forever Caridina box haalt u in 1 keer alles in huis wat u nodig heeft voor het (onder)houden van Caridina garnalen. Deze box bevat namelijk verschillende voersoorten, mineralen en toevoegingen.

Lees meer...
Artikelnummer: 21.1.1
Aantal: 43

Shrimps Forever Caridina box

 

Met de Shrimps Forever Caridina box haalt u in 1 keer alles in huis wat u nodig heeft voor het (onder)houden van Caridina garnalen. Deze box bevat namelijk verschillende voersoorten, mineralen en toevoegingen. Dit pakket bevat:

Daily feed, 20 gram. Daily feed is 100% natuurlijk garnalenvoer met extra vitaminen. Dit garnalenvoer is complete voeding en geschikt voor dagelijks gebruik. Daily feed bevat extra vitaminen en vezels voor een goede spijsvertering en kleurontwikkeling.

Biopowder, 20 gram. Biopowder is een mix van goede bacteriën en mineralen die in nieuwe en bestaande aquaria zorgen voor de groei van micro-bacteriën. (Jonge)garnalen eten deze micro-bacteriën, die een belangrijk deel uitmaken van het voedsel wat ze opnemen.

Probacter, 50 milliliter. ProBacter bevat miljoenen levende filterbacteriën die de opstartperiode van uw aquarium verkorten en de balans in het aquarium versnellen. Deze filterbacteriën zetten de afvalstoffen om naar nitraten zodat aquariumplanten deze kunnen opnemen. Naast het gebruik tijdens de opstartperiode is ProBacter tevens zeer geschikt voor het onderhouden van de bacteriecultuur in draaiende aquaria.

Shrimp trace, 50 milliliter. Shrimp trace bevat sporenelementen en mineralen die oorspronkelijk niet in het water voorkomen maar die de garnalen wel in kleine mate nodig hebben. Zo helpt shrimp trace bij het ondersteunen van veel stofwisselingsprocessen en de enzymproductie. Tevens helpt shrimp trace bij het voorkomen van problemen door tekorten.

GH+ mineral powder, 40 gram. GH+ mineral powder is speciaal ontwikkeld voor het remineraliseren van osmose/regen- water voor Caridina garnalen. Door GH+ mineral powder toe te voegen aan het nieuwe water wordt enkel de GH verhoogd, zonder dat dit invloed heeft op de kH en pH. In combinatie met een pH verlagende bodem ontstaan dan de ideale waterwaarden voor het houden van Caridina garnalen zoals crystal's, taiwan bee's en pinto's.

Met de Caridina box bent u dus direct compleet en kunt u direct een aantal producten uit het ruime assortiment van Shrimps Forever uitproberen!

C Hoogen Stoevenbeld 29-01-2021 00:43

Zeer tevreden over de website en over de service.
Toen mijn sponsfilter niet paste kreeg ik gratis een nieuwe toegezonden.
Dankjewel.


Jeremias Florijn 04-12-2020 14:30

Jammer dat er geen Nederlandse beschrijving bij is.
Maar werkt goed als je er uit komt.


Sven Sven Wuyts 12-05-2020 19:55

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.


4.65 sterren op basis van 3 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »