Shrimps Forever Neocaridina/tiger box

Met de Shrimps Forever Neocaridina/tiger box haalt u in 1 keer alles in huis wat u nodig heeft voor het (onder)houden van Neocaridina en Tijgergarnalen. Deze box bevat namelijk verschillende voersoorten, mineralen en toevoegingen.

Lees meer...
Artikelnummer: 21.1.2
Aantal: 16

Shrimps Forever Neocaridina/tiger box

 

Met de Shrimps Forever Neocaridina/tiger box haalt u in 1 keer alles in huis wat u nodig heeft voor het (onder)houden van Neocaridina en Tijgergarnalen. Deze box bevat namelijk verschillende voersoorten, mineralen en toevoegingen. Dit pakket bevat:

Daily feed, 20 gram. Daily feed is 100% natuurlijk garnalenvoer met extra vitaminen. Dit garnalenvoer is complete voeding en geschikt voor dagelijks gebruik. Daily feed bevat extra vitaminen en vezels voor een goede spijsvertering en kleurontwikkeling.

Biopowder, 20 gram. Biopowder is een mix van goede bacteriën en mineralen die in nieuwe en bestaande aquaria zorgen voor de groei van micro-bacteriën. (Jonge)garnalen eten deze micro-bacteriën, die een belangrijk deel uitmaken van het voedsel wat ze opnemen.

Probacter, 50 milliliter. ProBacter bevat miljoenen levende filterbacteriën die de opstartperiode van uw aquarium verkorten en de balans in het aquarium versnellen. Deze filterbacteriën zetten de afvalstoffen om naar nitraten zodat aquariumplanten deze kunnen opnemen. Naast het gebruik tijdens de opstartperiode is ProBacter tevens zeer geschikt voor het onderhouden van de bacteriecultuur in draaiende aquaria.

Shrimp trace, 50 milliliter. Shrimp trace bevat sporenelementen en mineralen die oorspronkelijk niet in het water voorkomen maar die de garnalen wel in kleine mate nodig hebben. Zo helpt shrimp trace bij het ondersteunen van veel stofwisselingsprocessen en de enzymproductie. Tevens helpt shrimp trace bij het voorkomen van problemen door tekorten.

GH/KH+ mineral powder, 40 gram. GH/KH+ mineral powder is speciaal ontwikkels om osmose en/of regenwater opnieuw te mineraliseren en geschikt te maken voor Neocaridina/tijger garnalen zoals vuurgarnalen of tangerine tiger garnalen. GH/KH+ mineral powder verhoogt de totale hardheid (° dGH) en carbonaathardheid (KH) in de verhouding van ° dGH / KH: 1.0 / 0.5. Brengt de pH waarde omhoog naar +- 7.

Met de Neocaridina/tiger box bent u dus direct compleet en kunt u direct een aantal producten uit het ruime assortiment van Shrimps Forever uitproberen!

RAM Mak-Porcu 04-01-2024 16:34

Voor het eerst gebruikt. Nu afwachten op het resultaat.


T van Dam 15-07-2020 10:10

Mooi compleet en kwalitatief product. Alleen de KH/GH+ mist een maatschepje.


4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »