Shrimps Forever sulawesi mineral 7,5

Shrimps Forever sulawesi mineral 7,5 is speciaal ontwikkeld voor het re-mineraliseren van osmose en/of regenwater zodat dit geschikt is voor gebruik in sulawesi aquaria. Voegt essentiële mineralen en sporenelementen toe voor een optimale gezondheid.

Lees meer...
Artikelnummer: 20.6.5
Aantal: 46

Shrimps Forever sulawesi mineral 7,5

 

Shrimps Forever sulawesi mineral 7,5 is speciaal ontwikkeld voor het re-mineraliseren van osmose en/of regenwater zodat dit geschikt is voor gebruik in sulawesi aquaria. Voegt essentiële mineralen en sporenelementen toe voor een optimale gezondheid, groei en vervelling. Tevens zorgt sulawesi mineral voor ondersteuning van de filterbacteriën en de waterkwaliteit.

Shrimps Forever sulawesi mineral 7,5 brengt de pH naar circa 7,5 waardoor de natuurlijke sulawesi omgeving wordt nagebootst. Dit bevorderd de kleuring, kweek en welzijn van de sulawesi garnalen en helpt zo bij het voorkomen van ziektes en stress. 

Shrimps Forever sulawesi mineral 7,5 verhoogt de totale hardheid (° dGH) en carbonaathardheid (KH) in de verhouding van ° dGH / KH: 1.0 / 0.45.

Dosering

3.5 gram toevoegen per 20 liter water om de GH naar +- 6 en de kH naar +- 2,7 te brengen met een geleidbaarheid van +- 350-400 microsiemens. 90 gram is voldoende voor 515 liter (nieuw) water.

Inhoud

Pot van 90 gram in de vorm van poeder mineralen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »