Shrimps Forever GH/KH+ mineral powder

Shrimps Forever GH/KH+ mineral powder is speciaal om osmose en/of regenwater opnieuw te mineraliseren en geschikt te maken voor Neocaridina garnalen zoals vuurgarnalen. Shrimps Forever GH/KH+ bevat essentiële mineralen voor de garnalen en planten.

Lees meer...
Artikelnummer: 20.6.4
Aantal: 40

Shrimps Forever GH/KH+ mineral powder

 

Shrimps Forever GH/KH+ mineral powder is speciaal om osmose en/of regenwater opnieuw te mineraliseren en geschikt te maken voor Neocaridina garnalen zoals vuurgarnalen. Deze combinatie zorgt voor optimale waterwaarden waardoor de kweek en gezondheid van Neocaridina zichtbaar toeneemt. Shrimps Forever GH/KH+ mineral powder verhoogt de totale hardheid (° dGH) en carbonaathardheid (KH) in de verhouding van ° dGH / KH: 1.0 / 0.5. Brengt de pH waarde omhoog naar +- 7.

Shrimps Forever GH/KH+ mineral powder voorziet het water van belangrijke mineralen en sporenelementen voor de gezondheid, verbetering van kleuren, een goede groei van garnalen. Het bevordert de groei van planten en microbiële regeneratie in het filter. Hierdoor komt hel hele aquarium in balans wat garnalen en planten op alle manieren ondersteunt. 

Dosering

2 gram toevoegen per 10 liter water om de GH naar +- 6 en de KH naar +- 3 te brengen met een geleidbaarheid van +- 400 microsiemens. 90 gram is voldoende voor 450 liter (nieuw) water.

Inhoud

Pot van 90 gram in de vorm van poeder mineralen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »