SL-aqua More compleet kreeftenvoer

SL-aqua More kreeftenvoer is complete voeding voor alle kreeften en geschikt voor dagelijks gebruik. SL-aqua More compleet kreeftenvoer ondersteunt de groei, kleuring en vervelling en daarmee de algehele gezondheid. Inhoud: 30 gram.

Lees meer...
Artikelnummer: 02.1.4
Aantal: 1

SL-aqua More compleet kreeftenvoer

 

SL-aqua More kreeftenvoer is complete voeding voor alle kreeften en geschikt voor dagelijks gebruik. Het kreeftenvoer van SL-aqua is rijk aan aminozuren en proteïnes welke de kreeften optimaal ondersteunen in de groei, kleuring en vervelling en daarmee de algehele gezondheid waarborgt. Daarnaast zijn meerdere mineralen aan het voer toegevoegd om de vervelling optimaal te ondersteunen en het opbouwen van een sterk pantser te bevorderen. De mineralen zorgen tevens voor het aanmaken van meer natuurlijk pigment wat de kleuring van de kreeft intensiveert op een natuurlijke manier.

Dit kreeftenvoer bestaat uit kleine korrels waardoor elke individuele kreeft zijn eigen korrel kan meenemen om lekker van te eten. De voederkorrels zinken vrijwel direct en behouden hun vorm. Daarmee wordt het water minimaal belast en vertroebeld het water niet.

Dosering:

1-3 keer per dag voeren zo veel als de kreeften eten in circa 1 tot 2 uren.

Inhoud: 30 gram

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 51 gram. Verzending via briefpost is mogelijk tot 200gram.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen