SL-aqua Bing Tsau koolstof

SL-aqua Bing Tsau koolstof (CO2) is een aanvullende macro-voedingsstof welke vooral wordt gebruikt om problemen door koolstoftekort op te lossen. Alternatief voor CO2 in gasvorm. Inhoud: 250 milliliter.

Lees meer...
Artikelnummer: 07.6.5
Aantal: 23

SL-aqua Bing Tsau koolstof

 

SL-aqua Bing Tsau koolstof (CO2 koolstofdioxide) is een aanvullende macro-voedingsstof welke vooral wordt gebruikt om problemen door koolstoftekort op te lossen. SL-aqua Bing Tsau koolstof is een alternatief voor CO2 in gasvorm.Koolstoftekorten uiten zich in het aquarium door slechte/vertraagde plantengroei. Hierdoor worden ook groeistoffen zoals nitraat en fosfaat slechter opgenomen door aquariumplanten wat leidt tot algengroei.

Deze koolstofbron is in vrije vorm beschikbaar en kan zo gemakkelijk worden opgenomen door de aquariumplanten. De aquariumplant gebruikt de koolstof voor de fotosynthese. Fotosynthese is het proces waarbij de plant de koolstof omzet naar koolhydraten/suikers. Deze dienen dan weer als energiebron voor de plant. Hierdoor is koolstof een essentiële bouwstof welke aan het beginsel staat van alle plantengroeiprocessen.

Deze plantenvoeding is volledig compatibel met andere plantenvoeding en toevoegingen. Tevens 100% veilig voor gebruik in garnalen aquaria.

Dosering

- Gebruik voor reguliere bemesting om de dag 4 milliliter per 100 liter aquariumwater.

Verkrijgbaar in 250 milliliter. Komt in een flesje met doseerpomp (2ml per pompje).

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »