SL-aqua Bing Tsau stikstof

SL-aqua Bing Tsau stikstof is een aanvullende macro-voedingsstof welke vooral wordt gebruikt om problemen door stikstoftekort op te lossen. Stikstof is een belangrijke bouwstof welke aquariumplanten vooral opnemen in de vorm van nitraat. Inhoud: 250 milli

Lees meer...
Artikelnummer: 07.6.4
Aantal: 29

SL-aqua Bing Tsau stikstof

 

SL-aqua Bing Tsau stikstof is een aanvullende macro-voedingsstof welke vooral wordt gebruikt om problemen door stikstoftekort op te lossen. Stikstoftekorten bij aquariumplanten uiten zich vooral in het geel worden van oudere en het afvallen/afsterven van oude bladeren.

Stikstof is een belangrijke bouwstof welke aquariumplanten vooral opnemen in de vorm van nitraat. Aquariumplanten gebruiken de stikstof vooral voor de groei van alle groene delen en de vorming van plantaardige eiwitten. Daarnaast wordt stikstof aanvullend gebruikt om bladgroen te produceren wat zorgt voor meer energieproductie. Hierdoor is stikstof een essentiële bouwstof welke aan het beginsel staat van alle plantengroeiprocessen.

Door stikstof toe te voegen blijven aquariumplanten langer groen en wordt het bloeien en afsterven van blad vertraagd.

Deze plantenvoeding is volledig compatibel met andere plantenvoeding en toevoegingen. Tevens 100% veilig voor gebruik in garnalen aquaria.

Dosering

- Gebruik voor reguliere bemesting 2 keer per week 2 milliliter per 100 liter aquariumwater.

- Gebruik in een nieuw aquarium 2 keer per week 1 milliliter per 100 liter aquariumwater.

Verkrijgbaar in 250 milliliter. Komt in een flesje met doseerpomp (2ml per pompje).

0 sterren op basis van 0 beoordelingen