Halve kokosnoot 8-10cm

De halve kokosnoot is goed te toe passen binnen het aquarium en is nog geheel naar wens af te werken. De halve kokosnoot zorgt voor natuurlijke schuilplaatsen en de toevoeging van goed stoffen (tannines) aan het water. Formaat; 8-10 centimeter.

Lees meer...
Artikelnummer: Bak 66
Aantal: 41

Halve kokosnoot 8-10 centimeter

 

De halve kokosnoot is goed te toe passen binnen het aquarium en is nog geheel naar wens af te werken. De halve kokosnoot is ruw afgewerkt en nog niet voorzien van gaten. Hierdoor kunt u gaten plaatsen op de plekken waar u dit zelf wenst. Door de ruwe afwerking aan de buitenkant blijven aquariumplanten en/of aquarium mossen goed hechten aan het oppervlak van de kokosnoot.

De halve kokosnoot zorgt op een natuurlijke manier voor schuilplaatsen in het aquarium. Daarnaast zitten de natuurproducten ook vol met goede stoffen (tannines). Deze tannines zijn in het aquarium te vergelijken met de effecten van catappa producten. Zo zorgen deze stoffen er samen met looizuren voor dat de pH op een natuurlijke manier kan zakken. Tevens werken deze stoffen antibacterieel en stressverlagend.

De halve kokosnoot kan het water lichtelijk bruin kleuren is daarom ook geschikt om een blackwater biotoop mee te creëren. Omdat de halve kokosnoot een natuurproduct is kan deze qua vorm en afmeting verschillen.

Afmeting: 8-10 centimeter in doorsnede

Verkoop per 1.

Nollie Cilliers 10-12-2020 10:25

Shrimp and fish just love them, especially the Apistogrammas and bristle noses.


Bilbrey- Majer 06-07-2020 09:53

Good looking product.


5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »