RVS Toolset 30 centimeter - Aquarium gereedschap

RVS Toolset met een rechte en kromme pincet, 2 plantenscharen met recht en krom eind, sand flatner en opberghoes. Deze set is zeer geschikt voor onderhoud aan uw aquariumplanten in aquaria. Alle tools hebben een lengte van 30 centimeter.

Lees meer...
Artikelnummer: Bak 39
Aantal: 58

RVS Toolset 30 centimeter

 

RVS Toolset met een rechte en kromme pincet, 2 plantenscharen met recht en krom eind, sand flatner en opberghoes. Deze set is zeer geschikt voor onderhoud aan uw aquariumplanten. Door uw aquariumplanten regelmatig te onderhouden blijven ze in goede conditie en blijft het aquarium mooi en natuurlijk. Deze handige tools maken onderhoud aan de planten erg gemakkelijk.

Rechte en kromme pincet

De pincetten zijn gemaakt van roestvrij staal. Omdat de pincetten wordt gemaakt van een super sterk materiaal gaan deze zeer lang mee. De pincetten zijn ideaal voor het planten van aquariumplanten, het voeren van dieren, etc. De kromming maakt het soms gemakkelijker om op bepaalde plaatsen te werken terwijl u met de rechte gemakkelijk dingen kunt verplaatsen.

Sand flatner

De RVS sand flatner doet wat zijn naam eigenlijk al zegt, zand platmaken. Het is een geweldige tool die vooral werkt als het aquarium eenmaal draait. Je kunt met de brede kant je zand en gravel weer netjes terug brengen zoals jij het voor ogen had.

De korte kant is voor de kleine kiertjes waar je moeilijk bij kunt komen. Ook voor het weghalen van gravel of vuil door middel van er een beetje mee te harken maakt de sand flatner een handige tool om in je arsenaal te hebben.

Plantenschaar

Deze scharen zijn uitermate geschikt als snoeischaar voor het aquarium. Door het lange platte ontwerp is het gemakkelijk om overal bij en tussen te komen. De set bevat een rechte en kromme schaar zodat u de aquariumplanten vanuit alle hoeken kunt snoeien.

 

Inhoud

  1. 30 cm RVS schaar met rechte bek
  2. 30 cm RVS schaar met kromme bek
  3. 30 cm RVS pincet recht
  4. 30 cm RVS pincet krom
  5. 30 cm RVS sand flatner
  6. Opberghoes
A.J. Versluis 06-04-2019 11:45

Mooie set, maar relatief duur.
Wel een aardige etui.


4 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »