SL-aqua Bing Tsau KH

SL-aqua Bing Tsau KH is een aanvullende macro-voedingsstof welke vooral wordt gebruikt om problemen door calciumtekort op te lossen. Beschermt tevens tegen gevaarlijke PH dalingen. Inhoud: 250 milliliter.

Lees meer...
Artikelnummer: 07.6.6
Aantal: 25

SL-aqua Bing Tsau KH

 

SL-aqua Bing Tsau KH is een aanvullende macro-voedingsstof welke vooral wordt gebruikt om problemen door calciumtekort op te lossen. Calciumtekorten in uit zich bij aquariumplanten door het klein blijven van de bladeren. Daar calcium een belangrijke bouwstof is voor de celwanden kunnen tekorten de groei van aquariumplanten remmen en/of er voor zorgen dat delen van aquariumplanten niet volgroeid raken. Zo hebben bijvoorbeeld Bacopa en Althernanthera soorten die baat hebben bij aanvullend calcium.

SL-aqua Bing Tsau KH verhoogt de carbonaathardheid. Dit zorgt er voor dat de PH beter wordt gebufferd en gevaarlijke PH dalingen voorkomen worden. Dit kan vooral gebeuren in aquaria waar de carbonaathardheid laag is en gewerkt wordt met de toevoeging van CO2 of andere zuren.

Deze plantenvoeding is volledig compatibel met andere plantenvoeding en toevoegingen. Tevens 100% veilig voor gebruik in garnalen aquaria. Niet gebruiken in combinatie met een PH-verlagende bodem.

Dosering

 

  • Meet de KH waarde alvorens doseren
  • Voeg 2 milliliter toe op 10 liter water om de KH met 2 te verhogen

Verkrijgbaar in 250 milliliter. Komt in een flesje met doseerpomp (2ml per pompje).

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »