Neocaridina garnalen mix - groep van 10

Met de Neocaridina garnalen mix ontvangt u 10 garnalen in 5 verschillende kleuren (2 per kleur). Deze garnalen behoren tot de Neocaridina familie en zijn gemakkelijk te houden bij de meeste waterwaarden. Een kleurrijke mix!

Lees meer...
Artikelnummer: Via YukiShrimp4
Aantal: 17

Neocaridina garnalen mix - groep van 10

 

Neocaridina garnalen mix uit eigen kweek van YukiShrimp. Met de Neocaridina garnalen mix ontvangt u 10 garnalen in 5 verschillende kleuren (2 per kleur). Deze garnalen behoren tot de Neocaridina familie en zijn gemakkelijk te houden bij de meeste waterwaarden. Een kleurrijke mix!

De garnalen worden bij de kweker gekweekt op een pH-verlagende bodem in combinatie met 50% kraanwater / 50% osmose water. Hierdoor zitten de garnalen bij de kweker op de volgende waterwaarden;

  • pH: 5.5-7.5
  • GH: 4-8
  • KH: 2-8


Het aquarium


Deze Neocaridina garnalen stellen geen belangrijke eisen aan het aquarium. Je kan de garnalen al houden in een aquarium vanaf 15 liter. Het aquarium kan het beste goed beplant zijn en wat stukjes mos bevatten. Een stukje kienhout wordt aangeraden omdat garnalen hier micro-organismen van kunnen afgrazen.


Voeding


Deze Neocaridina garnalen eten vrijwel alles wat ze kunnen vinden. Je kunt hierbij denken aan dode plantenresten, uitwerpselen van andere aquarium bewoners, voedersticks, etc. De garnalen behouden wel een mooiere kleur als ze gevarieerd eten krijgen. In onze webshop is een breed assortiment aan garnalenvoeding te bestellen. Hier zijn zowel complete als aanvullende voeders voor garnalen te vinden.


Kweek


Deze Neocaridina garnalen behoren tot de garnalen soort die het gemakkelijkste voor nakweek zorgen in het aquarium. Het vrouwtje draagt de eitjes onder haar staart voor gedurende 3 a 4 weken, waarna de garnalen levend worden geboren. De jonge garnalen zijn dan binnen 3 a 4 maand geslachtsrijp. De Neocaridina garnalen krijgen ongeveer 30 jongen per worp.

Berry 16-01-2024 14:36

Mooie garnaaltjes van verschillende grootte en kleuren. Super stevig verpakt en geïsoleerd - dieren waren zeer levendig en actief bij aankomst!


Jakub 21-11-2023 20:59

mooie en gezonde garnalen, goed beschermd in de verpakking


Sanaira Martina 05-11-2023 19:09

Ben helemaal tevreden.


Dugan Catalin-Vladimir 29-09-2023 14:44

de bestelling garnalen kwam allemaal levend aan, hoewel ik bij aflevering zag dat de chauffeur het pakket aan alle kanten schudde, wat, toen hij het aan mij overliet, raadzaam zou zijn om te specificeren dat er levende dieren in het pakket zitten.


Kevin Demaret 24-09-2023 19:09

Het is heel knap en mooi


anja loisen 19-03-2023 12:12

mooie/gezonde garnaaltjes


5 sterren op basis van 6 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »