Power gravel cleaner small - Aquarium Stofzuiger

De Aquarium Systems Power Gravel Cleaner is een efficiënte bodemreiniger voor aquaria tot 120 liter. Werkt op netstroom en circuleert het water via een filterpatroon in een filterbox met geïntegreerde pomp.

Lees meer...
Artikelnummer: 19.6.1
Aantal: 10

AS Power gravel cleaner small

 

De Aquarium Systems Power Gravel Cleaner (PGR-1000) is een efficiënte zand- en grindreiniger voor aquaria tot 120 liter en heeft een pompcapaciteit van 280 liter per uur.

Het bijgeleverde kastje hangt u aan de zijkant van het aquarium. Hierin zit tevens de pomp. Door het aanzuigen van het water stroomt het vuile water door de filtercartridge schoon terug het aquarium in. 
Met de stofzuigermond kunt u gemakkelijk de bodem schoonmaken. Tevens heeft de stofzuigermond een beschermrooster om te voorkomen dat kleine vissen en kleine dieren het systeem binnendringen.

Dit maakt het werk gemakkelijker en bespaart de tijd en moeite van traditionele overhevelingsmethode. Tevens heeft dit systeem meer power dan een traditionele stofzuiger op batterijen omdat er meer vermogen uit netstroom gehaald kan worden.

Alle elektrische componenten zijn waterdicht en volledig onderdompelbaar. De herbruikbare cartridge kan eenvoudig worden gereinigd met kraanwater. Indien deze echt zijn versleten kunnen ze gemakkelijk vervangen worden voor een nieuwe cartridge.


Bijgesloten accessoires:

  • 2 transparante zuigbuizen
  • Flexibele slang
  • Verbindingsstuk voor zuigbuis
  • Inlaatfilter
  • Slangverbinding
  • Filter cartridge
  • Instructieboekje

Bekijk onderstaande instructie-video voor de werking van deze aquarium gravel cleaner.

Dit type wordt geleverd met een buis van 40 centimeter maar kan vanwege de krachtige motor gemakkelijk 50/60cm opvoerhoogte aan.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen