Aqua Della Aquarium Gravel cleaner S

Waterwissel en bodemreiniger gecombineerd met handige aanzuigpeer en afsluitclip met 2 verschillende aanzuigstukken. Diameter 6-8 mm voor zachte doorstroming, inclusief verlengstuk tot 50 cm.

Lees meer...
Artikelnummer: 09.6.5
Aantal: 9

Aqua Della Aquarium Gravel cleaner S

 

De Aqua Della gravel cleaner is een handige compacte stofzuiger voor aquaria van 10 tot 40 liter.

U kunt de bodem gemakkelijk schoon zuigen dankzij de geïntegreerde aanzuigpeer. De gravel cleaner bevat een dunne zuigbuis en is daardoor ideaal voor aquariums met beplanting.
Met een paar drukken op de aanzuigpeer zuigt de geïntegreerde pomp het water op waarna het water vanzelf door stroomt.

Door de slanke afzuigpijp, geoptimaliseerd voor het nano aquarium, is het makkelijk in iedere hoek van het aquarium vuil af te hevelen.

De geïntegreerde doorstroomregelaar maakt het mogelijk om de juiste zuigkracht in te stellen. Deze kan naar behoefte ook eenvoudig onderbroken kan worden.

Maisa 10-01-2024 11:25

Het materiaal is van uitstekende kwaliteit


J.E. Ertman 29-03-2023 14:34

Ik ben al lang op zoek naar zo'n bodemreiniger, hij is perfect. Het werkt heel goed, niet alleen in mijn nano-aquarium, maar ook in een aquarium van 160 liter. Langzaam en grondig kan ik alle onzuiverheden eruit zuigen.
de diameter van de slang maakt grondig stofzuigen mogelijk zonder de mogelijkheid om al het water uit het aquarium weg te pompen.
Ik ben verheugd.


5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »