Onderdelen en overig

In deze categorie kunt u alle producten vinden die wij niet in een specifieke categorie kunnen plaatsen. Zo kunt u denken aan bijvoorbeeld doseerspuiten, bevestigingsmateriaal, ijkvloeistof, voederautomaat, etc.


Pasteurpipet

€0,30

Een pasteurpipet is handig om te gebruiken bij vloeibare plantenvoeding en/of andere toevoegingen. De pasteurpipet maakt het toevoegen van druppels/milliliters aan het aquarium zeer gemakkelijk. Verkrijgbaar in 1 en 3 milliliter.

Doseerspuit

€0,60

Met de doseerspuit kunt u gemakkelijk vloeistoffen gedoseerd toevoegen aan het aquarium. Werkt snel, gemakkelijk en effectief. Met maatstreepjes. Verkrijgbaar in 5, 10, 20 en 60ml.

Maatschepje 1 - 1,5 gram

€0,95

Maatschepje met 1 - 1,5 gram inhoud. Ideaal te gebruiken bij de toevoeging van (garnalen)voer, mineralen, bestrijdingsmiddelen, etc.

HS-aqua zuigers met clip

€1,95

De HS-aqua zuigers met clip zijn breed toepasbaar binnen en buiten het aquarium. Zo kunnen de zuigers bijvoorbeeld worden gebruikt voor het vasthouden van slangen, heaters, spray bars, etc. Verkrijgbaar in 4 verschillende maten.

HS-aqua sterzuiger

€2,25

De HS-aqua sterzuiger kan worden gebruikt om techniek en slangen vast te zetten. De zuignappen kunnen zowel binnen als buiten het aquarium worden gebruikt en bevatten geen weekmakers. Verkrijgbaar in 2 maten, verkoop per 2 stuks.

HS-aqua dubbele zuiger 23mm

€1,95

De HS-aqua dubbele zuigers 23mm kunnen worden gebruikt om techniek met een effen oppervlak zoals kweekbakjes en aquariumfilters gemakkelijk vast te zetten op het glas. Verpakking van 2 stuks.

Eheim lucht diffuser

€6,95

De eheim lucht diffuser is speciaal ontwikkeld om de lucht zo ver mogelijk af te breken in kleine belletjes. Dit zorgt voor een optimale opname van zuurstof in het aquarium.

Macro lens voor smartphone

€8,95

Deze macro lens haalt het maximale uit de camera van uw smartphone. Helpt bij het maken van mooie foto's van het aquarium.

Uv selectie lamp

€6,95

Met deze uv selectie lamp kunt u gemakkelijk garnalen selecteren op witaandeel. Tevens zijn mannetjes en vrouwtjes met deze lamp gemakkelijk van elkaar te scheiden.

Stijgbuis voor bodemfilter

€7,25

De stijgbuis is onderdeel van onze bodemfilters. Het is mogelijk om meerdere stijgbuizen te bevestigen op de plaatjes van de bodemfilters, om zo de capaciteit te vergroten door meer waterstroming te creëren.

Ijkvloeistof Ph-meter

€2,95

Poeder om ijkvloeistof te maken voor de pH meter. Het is belangrijk om de pH meter juist te ijken voor een betrouwbaar resultaat.

Baby garnalen schuilplaats

€0,95

Deze garnalen ''roosjes'' worden gebruikt als schuilplaats en voederplek voor kleine garnalen. Verhoogt het overlevingspercentage van kleine garnalen aanzienlijk.

Glazen plant pot houder

€6,95

Met deze glazen plant pot houder kunt u op een leuke manier spelen met planten in het aquarium. U vult de plant pot houder met actieve soil en plant de aquariumplant in de pot. Deze kunt u vervolgens overal in het aquarium hangen.

Japonica XL dome

€11,95

Deze voederdome zorgt dat grote (japonica) XL garnalen van uw garnalenvoer afblijven en er niet mee weglopen. Komt in witte kleur.

Planaria val

€7,95

Met deze planaria val kunt u gemakkelijk planaria en andere wormen vangen zonder bestrijdingsmiddelen te gebruiken. Werkt simpel en effectief.

Stijgbuis Aquael bodemfilter (1 stukje)

€3,25

De losse stijgbuis is ten behoeve van onze Aquael bodemfilters. De standaard bodemfilter-set bevat 4 van deze stijgbuisjes. Wanneer u een langere en/of meer stijgbuizen wenst kunt u deze stukjes los bestellen.

Tropical Discus Afzetkegel

€8,50

Een speciale afzetkegel voor het kweken met Discusvissen. De Tropical afzetkegel is gemaakt van veilig en praktisch kunststof met een wat opgeruwd oppervlak, waardoor de discus eitjes goed blijven kleven aan de kegel.

Collar Afarm

€74,95

Maak met de Collar Afarm een aquaponics systeem van jou aquarium! Met deze complete kit inclusief opvoerfilter en verlichting hangt u gemakkelijk waterminnende planten boven uw aquarium. Zo haalt u gemakkelijk meer natuur en groen in huis!

Aquael versa garden hydroponic plus

€99,95

Met de Aquael versa garden maakt u gemakkelijk een aquaponics systeem boven uw aquarium. In de 9 geschakelde potjes kunt u gemakkelijk planten plaatsen waardoor er een natuurlijk begroeide muur boven uw aquarium ontstaat.

Aquarium onderlegger

€0,95

De aquarium onderlegger zorgt voor een stabiele ondergrond en drukverdeling van het aquarium. Hierdoor wordt de staanplaats van het aquarium beschermd en wordt de kans op lekken / barsten verkleind. Verschillende breedtes beschikbaar.

Gedemineraliseerd water 1 L

€3,50

Gedemineraliseerd water is osmose water zonder opgeloste stoffen. Gedemineraliseerd water wordt binnen de aquarium hobby veel toegepast voor bijvoorbeeld het aanmaken van ijkvloeistoffen, schoonmaken van meetaparatuur, etc.

Garnalen sokken

€5,95

Voor de echte garnalen-fans, garnalen sokken! De garnalen sokken zijn redelijk dik en worden per paar verkocht. Maat: one size (+- 35-45).

HS-aqua vangbakje

€9,95

Met het HS-aqua vangbakje wordt het uitvangen van garnalen en kleine vissen zeer gemakkelijk. Dit bakje is transparant en kan direct aan de rand van het aquarium worden gehangen. Ideaal voor uitvangen, tellingen (korte) quarantaine, etc.

GlasGarten snail safe

€8,50

GlasGarten snail safe beschermt uw slakken door te voorkomen dat ze uit het aquarium klimmen, vallen en uitdrogen. Met snail safe creërt u gemakkelijk een effectieve en veilige bariere bij en rondom openingen van het aquarium.

Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »