Onderdelen en overig

In deze categorie kunt u alle producten vinden die wij niet in een specifieke categorie kunnen plaatsen. Zo kunt u denken aan bijvoorbeeld doseerspuiten, bevestigingsmateriaal, ijkvloeistof, voederautomaat, etc.


Pasteurpipet

€0,30

Een pasteurpipet is handig om te gebruiken bij vloeibare plantenvoeding en/of andere toevoegingen. De pasteurpipet maakt het toevoegen van druppels/milliliters aan het aquarium zeer gemakkelijk. Verkrijgbaar in 1 en 3 milliliter.

Doseerspuit

€0,60

Met de doseerspuit kunt u gemakkelijk vloeistoffen gedoseerd toevoegen aan het aquarium. Werkt snel, gemakkelijk en effectief. Door de doorzichtige behuizing is de vloeistof goed te zien en zijn de maatstreepjes goed af te lezen. Verkrijgbaar in 5, 1...

Maatschepje 1 gram

€0,95

Maatschepje met 1 gram inhoud. Ideaal te gebruiken bij de toevoeging van (garnalen)voer, mineralen, bestrijdingsmiddelen, etc.

Ebi zuigers met clip

€2,25

De Ebi zuigers met clip zijn breed toepasbaar binnen en buiten het aquarium. Zo kunnen de zuigers bijvoorbeeld worden gebruikt voor het vasthouden van slangen, heaters, spray bars, etc. Verkrijgbaar in 4 verschillende maten.

HS-aqua zuigers met clip

€1,95

De HS-aqua zuigers met clip zijn breed toepasbaar binnen en buiten het aquarium. Zo kunnen de zuigers bijvoorbeeld worden gebruikt voor het vasthouden van slangen, heaters, spray bars, etc. Verkrijgbaar in 4 verschillende maten.

HS-aqua sterzuiger

€1,95

De HS-aqua sterzuiger kan worden gebruikt om techniek en slangen vast te zetten. De zuignappen kunnen zowel binnen als buiten het aquarium worden gebruikt en bevatten geen weekmakers. Verkrijgbaar in 2 maten, verkoop per 2 stuks.

HS-aqua dubbele zuiger 23mm

€1,95

De HS-aqua dubbele zuigers 23mm kunnen worden gebruikt om techniek met een effen oppervlak zoals kweekbakjes en aquariumfilters gemakkelijk vast te zetten op het glas. Verpakking van 2 stuks.

Ebi dubbele houder met zuiger

€2,25

De Ebi dubbele houder met zuigers wordt veel gebruikt voor bijvoorbeeld aquarium heaters, aanzuigbuizen van externe filters, etc. Door de sterke zuignappen blijft de techniek goed op zijn plek zitten. Verkrijgbaar in 2 verschillende maten.

Eheim lucht diffuser

€5,95

De eheim lucht diffuser is speciaal ontwikkeld om de lucht zo ver mogelijk af te breken in kleine belletjes. Dit zorgt voor een optimale opname van zuurstof in het aquarium.

Tool houder

€4,95

Ideaal voor het bij de hand houden van uw aquarium gereedschap! Nooit meer zoeken, en alles bij de juist bak.

Macro lens voor smartphone

€8,95

Deze macro lens haalt het maximale uit de camera van uw smartphone. Helpt bij het maken van mooie foto's van het aquarium.

Uv selectie lamp

€6,95

Met deze uv selectie lamp kunt u gemakkelijk garnalen selecteren op witaandeel. Tevens zijn mannetjes en vrouwtjes met deze lamp gemakkelijk van elkaar te scheiden.

Stijgbuis voor bodemfilter

€6,95

Deze stijgbuis hoort bij onze bodemfilters. Op elke plaat van de bodemfilter kan een stijgbuis worden bevestigd.

Filtermat 100 x 55 x 0.5 cm

€5,25

Deze filtermat hoort bij onze bodemfilters maar kunnen ook uitstekend voor andere doeleinden worden gebruikt.

Ijkvloeistof Ph-meter

€2,95

Poeder om ijkvloeistof te maken voor de pH meter. Het is belangrijk om de pH meter juist te ijken voor een betrouwbaar resultaat.

Baby garnalen schuilplaats

€0,95

Deze garnalen ''roosjes'' worden gebruikt als schuilplaats en voederplek voor kleine garnalen. Verhoogt het overlevingspercentage van kleine garnalen aanzienlijk.

Glazen plant pot houder

€6,95

Met deze glazen plant pot houder kunt u op een leuke manier spelen met planten in het aquarium. U vult de plant pot houder met actieve soil en plant de aquariumplant in de pot. Deze kunt u vervolgens overal in het aquarium hangen.

Japonica XL dome

€11,95

Deze voederdome zorgt dat grote (japonica) XL garnalen van uw garnalenvoer afblijven en er niet mee weglopen. Komt in witte kleur.

Planaria val

€7,95

Met deze planaria val kunt u gemakkelijk planaria en andere wormen vangen zonder bestrijdingsmiddelen te gebruiken. Werkt simpel en effectief.

Aquariumslang 9-12mm, per meter

€1,40

Luchtslang 9-12mm, per meter. Wordt gebruikt voor het aansluiten van (externe) aquariumfilters en/of luchtpompen.

Aquariumslang 12-16mm, per meter

€2,50

Luchtslang 12-16mm, per meter. Wordt gebruikt voor het aansluiten van (externe) aquariumfilters en/of luchtpompen.

Aquariumslang 16-22mm, per meter

€3,95

Luchtslang 16-22mm, per meter. Wordt gebruikt voor het aansluiten van (externe) aquariumfilters en/of luchtpompen.

Opzetvoet Aquael bodemfilter

€4,95

Deze losse opzetvoet is ten behoeve van de Aquael bodemfilters. Op deze voet wordt de stijgbuis aangesloten. U heeft meerdere voetjes nodig wanneer u meerdere stijgbuizen wenst te plaatsen op 1 filter.

Stijgbuis Aquael bodemfilter (1 stukje)

€3,25

De losse stijgbuis is ten behoeve van onze Aquael bodemfilters. De standaard bodemfilter-set bevat 4 van deze stijgbuisjes. Wanneer u een langere en/of meer stijgbuizen wenst kunt u deze stukjes los bestellen.

Pagina 1 van 2