Onderdelen en overig


Pasteurpipet

€0,30

Een pasteurpipet is handig om te gebruiken bij vloeibare plantenvoeding en/of andere toevoegingen. De pasteurpipet maakt het toevoegen van druppels/milliliters aan het aquarium zeer gemakkelijk. Verkrijgbaar in 1 en 3 milliliter.

Doseerspuit

€0,60

Met de doseerspuit kunt u gemakkelijk vloeistoffen gedoseerd toevoegen aan het aquarium. Werkt snel, gemakkelijk en effectief. Door de doorzichtige behuizing is de vloeistof goed te zien en zijn de maatstreepjes goed af te lezen. Verkrijgbaar in 5, 1...

Maatschepje 1 gram

€0,95

Maatschepje met 1 gram inhoud. Ideaal te gebruiken bij de toevoeging van (garnalen)voer, mineralen, bestrijdingsmiddelen, etc.

Eheim lucht diffuser

€5,95

De eheim lucht diffuser is speciaal ontwikkeld om de lucht zo ver mogelijk af te breken in kleine belletjes. Dit zorgt voor een optimale opname van zuurstof in het aquarium.

Tool houder

€4,95

Ideaal voor het bij de hand houden van uw aquarium gereedschap! Nooit meer zoeken, en alles bij de juist bak.

RVS Moss pad

€1,50

RVS moss pad om mossen en aquariumplanten (Bucephalandra, Anubias, Javavaren) op te kunnen binden. Gemaakt van roest vrij staal voor extreem lange levensduur. Geheel veilig voor gebruik in aquaria. Maat: 8 x 8 centimeter.

Moss dome

€4,95

Met deze moss dome maakt u gemakkelijk mossen vast onder het raster zonder gebruik van lijm of draad. Het mos kan gemakkelijk door het raster groeien waardoor een mooie bal mos ontstaat. De moss dome heeft een diameter van 5 centimeter.

Macro lens voor smartphone

€6,95

Deze macro lens haalt het maximale uit de camera van uw smartphone. Helpt bij het maken van mooie foto's van het aquarium.

Uv selectie lamp

€4,95

Met deze uv selectie lamp kunt u gemakkelijk garnalen selecteren op witaandeel. Tevens is zijn mannetjes en vrouwtjes met deze lamp gemakkelijk van elkaar te scheiden.

Stijgbuis voor bodemfilter

€6,95

Deze stijgbuis hoort bij onze bodemfilters. Op elke plaat van de bodemfilter kan een stijgbuis worden bevestigd.

Filtermat 100 x 55 x 0.5 cm

€4,95

Deze filtermat hoort bij onze bodemfilters maar kunnen ook uitstekend voor andere doeleinden worden gebruikt.

Ijkvloeistof Ph-meter

€2,95

Poeder om ijkvloeistof te maken voor de pH meter. Het is belangrijk om de pH meter juist te ijken voor een betrouwbaar resultaat.

Baby garnalen schuilplaats

€0,75

Deze garnalen ''roosjes'' worden gebruikt als schuilplaats en voederplek voor kleine garnalen. Verhoogt het overlevingspercentage van kleine garnalen aanzienlijk.

Glazen plant pot houder

€6,95

Met deze glazen plant pot houder kunt u op een leuke manier spelen met planten in het aquarium. U vult de plant pot houder met actieve soil en plant de aquariumplant in de pot. Deze kunt u vervolgens overal in het aquarium hangen.

Japonica XL dome

€11,95

Deze voederdome zorgt dat grote (japonica) XL garnalen van uw garnalenvoer afblijven en er niet mee weglopen. Komt in witte kleur.

Planaria val

€7,95

Met deze planaria val kunt u gemakkelijk planaria en andere wormen vangen zonder bestrijdingsmiddelen te gebruiken. Werkt simpel en effectief.

Hobby BioTherm eco

€54,95

De BioTherm wordt ingesteld op een bepaalde temperatuur (stel 22 graden). Wanneer de temperatuur boven de 22 graden komt gaan de ventilatoren automatisch draaien om het aquarium te koelen. Te gebruiken voor elk apparaat.

Aquariumslang 9-12mm, per meter

€1,25

Aquariumslang 9-12mm, per meter. Wordt gebruikt voor het aansluiten van (externe) aquariumfilters en/of luchtpompen.

Aquariumslang 12-16mm, per meter

€2,30

Aquariumslang 12-16mm, per meter. Wordt gebruikt voor het aansluiten van (externe) aquariumfilters en/of luchtpompen.

Aquariumslang 16-22mm, per meter

€3,50

Aquariumslang 16-22mm, per meter. Wordt gebruikt voor het aansluiten van (externe) aquariumfilters en/of luchtpompen.

Opzetvoet Aquael bodemfilter

€4,95

Deze losse opzetvoet is ten behoeve van de Aquael bodemfilters. Op deze voet wordt de stijgbuis aangesloten. U heeft meerdere voetjes nodig wanneer u meerdere stijgbuizen wenst te plaatsen op 1 filter.

Stijgbuis Aquael bodemfilter (1 stukje)

€3,25

De losse stijgbuis is ten behoeve van onze Aquael bodemfilters. De standaard bodemfilter-set bevat 4 van deze stijgbuisjes. Wanneer u een langere en/of meer stijgbuizen wenst kunt u deze stukjes los bestellen.

Aquarium onderlegger

€0,50

De aquarium onderlegger zorgt voor een stabiele ondergrond en drukverdeling van het aquarium. Hierdoor wordt de staanplaats van het aquarium beschermd en wordt de kans op lekken / barsten verkleind. Verschillende breedtes beschikbaar.