Aqua Della terrassen aquarium

Met de Aqua Della aquarium terrassen kunt u gemakkelijk verschillende hoogtes in het aquarium creëren. Zo krijgt het aquarium een speelse, natuurlijke uitstraling en kan goed gespeeld worden met hoogteverschillen. De terrassen hebben een natuurlijke uistraling en zijn gemaakt van sterk en duurzaam polyesterhars voor zeer lange levensduur.


Wood barrier large

€14,95 €13,45

Met de wood barrier large maakt u gemakkelijk een terras in het aquarium / terrarium. Door de wood barrier vast te zetten op het glas of andere hardscape kan gemakkelijk verschillende hoogtes gecreërd worden. Afmeting; 24 * 5 * 8,6cm.

Stone Barrier

€24,95 €22,45

Met de stone barrier maakt u gemakkelijk een terras in het aquarium / terrarium. Door de stone barrier vast te zetten op het glas of andere hardscape kan gemakkelijk verschillende hoogtes gecreërd worden. Afmeting; 38 * 10 * 7cm.

Inca wall

€12,95 €11,65

Met de inca wall maakt u gemakkelijk een terras in het aquarium / terrarium. Door de inca wall vast te zetten op het glas of andere hardscape kan gemakkelijk verschillende hoogtes gecreërd worden. Verkrijgbaar in 2 afmetingen.

Rock wall

€12,95 €11,65

Met de rock wall maakt u gemakkelijk een terras in het aquarium / terrarium. Door de rock wall vast te zetten op het glas of andere hardscape kan gemakkelijk verschillende hoogtes gecreërd worden. Verkrijgbaar in 2 afmetingen.