Wood barrier large

Met de wood barrier large maakt u gemakkelijk een terras in het aquarium / terrarium. Door de wood barrier vast te zetten op het glas of andere hardscape kan gemakkelijk verschillende hoogtes gecreërd worden. Afmeting; 24 * 5 * 8,6cm.

Artikelnummer: 30.2.1
Aantal: 2

Wood barrier large

 

Met de Aqua Della wood barrier large maakt u gemakkelijk een terras in het aquarium / terrarium. Door de wood barrier vast te zetten op het glas of andere hardscape kan gemakkelijk verschillende hoogtes gecreërd worden. Afmeting; 24 * 5 * 8,6cm (lang * diep * hoog). Hierdoor krijgt het aquarium een speelse en natuurlijke uitstraling.

Alle aquarium decoraties van Aqua Della zijn gemaakt van 100% polyesterhars. Dit is absoluut gifvrij en heeft geen invloed op het biologisch evenwicht van je aquarium. Dit wil zeggen dat de aquarium deco nooit stoffen afgeeft aan het water en geen invloed heeft op de waterwaarden. Geschikt voor zowel zoet- als zout water.

De barrier heeft een natuurlijke houten uitstraling gekregen en kan goed gecombineerd worden met andere natuurlijke materialen zoals hout, stenen en aquariumplanten. Voor het vastzetten van de wood barrier raden wij Juwel conexo aan.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »