Stone Barrier

Met de stone barrier maakt u gemakkelijk een terras in het aquarium / terrarium. Door de stone barrier vast te zetten op het glas of andere hardscape kan gemakkelijk verschillende hoogtes gecreërd worden. Afmeting; 38 * 10 * 7cm.

Artikelnummer: 30.2.2
Aantal: 3

Stone Barrier

 

Met de Aqua Della stone barrier maakt u gemakkelijk een terras in het aquarium / terrarium. Door de stone barrier vast te zetten op het glas of andere hardscape kan gemakkelijk verschillende hoogtes gecreërd worden. Afmeting; 38 * 10 * 7cm (lang * hoog * diep). Hierdoor krijgt het aquarium een speelse en natuurlijke uitstraling.

Alle aquarium decoraties van Aqua Della zijn gemaakt van 100% polyesterhars. Dit is absoluut gifvrij en heeft geen invloed op het biologisch evenwicht van je aquarium. Dit wil zeggen dat de aquarium deco nooit stoffen afgeeft aan het water en geen invloed heeft op de waterwaarden. Geschikt voor zowel zoet- als zout water.

De barrier heeft een natuurlijke stenen uitstraling gekregen en kan goed gecombineerd worden met andere natuurlijke materialen zoals hout, stenen en aquariumplanten. Voor het vastzetten van de stone barrier raden wij Juwel conexo aan.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »