SaltyShrimp

Mineralen van SaltyShrimp voegen essentiële elementen toe aan het water. SaltyShrimp wordt vooral gebruikt om water klaar te maken voor gebruik.


SaltyShrimp - Bee Shrimp Mineral GH+

€14,90

Bee Shrimp Mineral GH+ is speciaal ontworpen voor het houden en kweken van garnalen met behulp van osmosewater, regenwater, gedemineraliseerd water, enz. Remineraliseert en zorgt voor de juiste waterwaarden.

SaltyShrimp - Shrimp Mineral GH/KH+

€89,90

Shrimp Mineral GH/KH+ van saltyshrimp is speciaal ontworpen voor het aanmaken van neutraal aquariumwater voor het houden en kweken van garnalen. De GH/KH+ is geschikt voor Neocaridina aquariumwater.

SaltyShrimp - Easy Filter Powder

€10,90

Easy filter powder zorgt voor het toevoegen en onderhouden van de juiste filterbacteriën in het aquarium.

SaltyShrimp - Sulawesi Mineral 7,5

€14,90

Sulawesi Mineral 7,5 bevat alle essentiële mineralen en sporenelementen voor een optimale gezondheid, welzijn en de kleuren van de sulawesi garnalen. Brengt de pH waarde van het water naar 7,5.

SaltyShrimp - Sulawesi Mineral 8,5

€14,90

Sulawesi Mineral 8,5 brengt de pH naar 8,5 en wordt gebruikt voor het verhogen van de hardheid van osmosewater, regenwater, gedemineraliseerd water, etc. Bevat alle essentiële mineralen en sporenelementen voor een optimale gezondheid, welzijn en de k...

SaltyShrimp - Black Water Powder SE/Fulvin+

€12,45

Black Water Powder is een mix van waardevolle sporenelementen, humuszuren en fulvozuren met een verscheidenheid aan gunstige eigenschappen voor uw aquarium en zijn bewoners. Black water powder heeft enorm veel voordelen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »