SuperFish natuurlijke aquarium decoratie

Met de SuperFish natuurlijke aquarium decoratie geeft u het aquarium gemakkelijk en snel een natuurlijke uitstraling. De decoratie is vervaardigd uit natuurlijke materialen en/of gebaseerd op natuurlijke producten zoals hout of steen. Alle producten zijn 100% veilig voor gebruik in aquaria & terraria, geven geen (gevaarlijke)stoffen af en hebben een lange levensduur.


SuperFish Ceramic Cave

€7,25

De SuperFish Ceramic Caves zijn natuurlijke deco-stukken & schuilplaatsen in één. De cave's zijn vervaardigd uit natuurlijk keramiek en zijn 100% veilig voor gebruik in aquaria & terraria. Verkrijgbaar in 5 types.

SuperFish Scapers wood planty

€18,95

De SuperFish Scapers wood planty lijkt op een boomwortel (kienhout) en is voorzien van 2 of 4 gaten voor P5 potplanten. Zo kunnen aquariumplanten in een P5 pot direct in de gaten worden gezet waardoor het aquarium makkelijk te decoreren & beplanten is!

SuperFish Scapers rock planty

€17,25

De SuperFish Scapers rock planty lijkt op een natuurlijk rots en is voorzien van 2 of 4 gaten voor P5 potplanten. Zo kunnen aquariumplanten in een P5 pot direct in de gaten worden gezet waardoor het aquarium makkelijk te decoreren & beplanten is!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »