Osmose toebehoren

Een osmose apparaat moet goed worden aangesloten om goed te werken. Hier kunt u toebehoren vinden die het allemaal wat makkelijker en praktischer maken.


Metalen kraanaansluiting

€9,95

Metalen kraanaansluiting met rubberen ring. Bevat een 3/4 inch schroefdraad (standaard aansluiting op de wasmachine kraan).

Metalen kraanaansluiting met kogelkraan

€15,95

Metalen kraanaansluiting met kogelkraan. Bevat een 3/4 inch schroefdraad (standaard aansluiting op de wasmachine kraan). Osmose slang kan worden aangesloten op de kogelkraan.

AquaPro sediment cartridge

€12,95

Deze AquaPro sediment cartridge is ter vervanging van de sediment cartridges in de AquaPro 50/80/100+. Deze 3 osmose apparaten gebruiken allemaal de zelfde cartridge. Het sedimentfilter zorgt voor een lange levensduur van het membraan.

AquaPro actieve kool cartridge

€15,95

Deze AquaPro actieve kool cartridge is ter vervanging van de kool cartridge in de AquaPro 50/80/100+. Deze 3 osmose apparaten gebruiken allemaal de zelfde cartridge. Actieve kool verwijderd verschillende chemische componenten uit het water.

AquaPro osmose membraan

€42,95

AquaPro osmose membraan voor de AquaPro 50/80/100+. Het osmose membraan zorgt voor het uitfilteren van de kleine opgeloste stoffen zoals mineralen (kalk) waardoor u daadwerkelijk osmose water krijgt zonder verdere oplossingen.