Osmose toebehoren

Een osmose apparaat moet goed worden aangesloten om goed te werken. Hier kunt u toebehoren vinden die het allemaal wat makkelijker en praktischer maken.


Osmose slang wit

€1,50

Onze witte osmose slang heeft de 1/4 inch formaat welke wordt toegepast bij de meeste osmose apparaten. De omsmose slang is gemaakt van polyethyleen (PE), geschikt voor de voedselindustrie. Wordt per meter verkocht.

Osmose slang toebehoren

€1,95

Al onze osmose slang toebehoren zijn voor de 1/4 inch osmose slang. Bij dit product vindt u een clip, verbindingsstuk, bocht, T-stuk/splitsing en kraan. Met deze hulpstukken wordt het opzetten van een goed lopend systeem zeer eenvoudig!

Kraanaansluiting osmose

€6,95

Kraanaansluiting voor de kraan rechtstreeks naar de osmose slang. Verkrijgbaar in 1/2 female en 3/4 female naar osmose slang formaat. Deze kraanaansluiting past met deze opties op bijna alle kranen.

Metalen kraanaansluiting

€9,95

Metalen kraanaansluiting met rubberen ring. Bevat een 3/4 inch schroefdraad (standaard aansluiting op de wasmachine kraan).

Metalen kraanaansluiting met kogelkraan

€18,95

Metalen kraanaansluiting met kogelkraan. Bevat een 3/4 inch schroefdraad (standaard aansluiting op de wasmachine kraan). Osmose slang kan worden aangesloten op de kogelkraan.

Automatische water vuller

€19,95

Met de automatische water vuller / vlotterkraan kunt u gemakkelijk automatisch het aquarium / de osmose tank bijvullen wanneer het waterniveau daalt. Wanneer de vlotter zakt wordt de stop van de vlotter geopend waardoor er automatisch bijgevuld wordt.

AquaPro sediment cartridge

€12,95

Deze AquaPro sediment cartridge is ter vervanging van de sediment cartridges in de AquaPro 50/80/100+. Deze 3 osmose apparaten gebruiken allemaal de zelfde cartridge. Het sedimentfilter zorgt voor een lange levensduur van het membraan.

AquaPro actieve kool cartridge

€15,95

Deze AquaPro actieve kool cartridge is ter vervanging van de kool cartridge in de AquaPro 50/80/100+. Deze 3 osmose apparaten gebruiken allemaal de zelfde cartridge. Actieve kool verwijderd verschillende chemische componenten uit het water.

AquaPro osmose membraan

€42,95

AquaPro osmose membraan voor de AquaPro 50/80/100+. Het osmose membraan zorgt voor het uitfilteren van de kleine opgeloste stoffen zoals mineralen (kalk) waardoor u daadwerkelijk osmose water krijgt zonder verdere oplossingen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »