Dennerle aquarium mineralen

Dennerle aquarium mineralen zijn van de hoogste kwaliteit en zeer geschikt voor de remineralisatie van osmose- of regenwater. Hierdoor heeft u de gewenste waterwaarden geheel zelf in de hand en kunt u altijd de gewenste situatie creëren in het aquarium. Hierdoor ontstaan de meest geschikte waterwaarden voor de garnalen, kreeften en vissen die u graag wilt houden.


Dennerle Shrimp King Bee Salt GH+

€16,95

Dennerle Shrimp King Bee Salt GH+ wordt gebruikt voor het remineraliseren van zacht water zoals regen- of osmosewater. Bee Salt GH+ zorgt enkel voor een verhoging van de GH zonder de KH en pH te beïnvloeden. Verkrijgbaar in 200 en 1000 gram.

Dennerle Shrimp King Shrimp Salt GH/KH+

€16,95

Dennerle Shrimp King Shrimp Salt GH/KH+ wordt gebruikt voor het remineraliseren van zacht water zoals regen- of osmosewater. Bee salt GH/KH+ is uitermate geschikt voor de Neocaridina garnalen en verhoogt zowel de GH als KH. Verkrijgbaar in 200 en 1000 gra

Dennerle Shrimp King Sulawesi Salt GH/KH+

€16,95

Dennerle Shrimp King Sulawesi Salt GH/KH+ wordt gebruikt voor het remineraliseren van zacht water zoals regen- of osmosewater. Sulawesi Salt GH/KH+ is uitermate geschikt voor de Sulawesi garnalen en verhoogt zowel de GH als KH. Verkrijgbaar in 200 gram.