Dennerle aquarium mineralen

Dennerle aquarium mineralen zijn van de hoogste kwaliteit en zeer geschikt voor de remineralisatie van osmose- of regenwater. Hierdoor heeft u de gewenste waterwaarden geheel zelf in de hand en kunt u altijd de gewenste situatie creëren in het aquarium. Hierdoor ontstaan de meest geschikte waterwaarden voor de garnalen, kreeften en vissen die u graag wilt houden.


Dennerle Shrimp King Bee Salt GH+

€16,95

Dennerle Shrimp King Bee Salt GH+ wordt gebruikt voor het remineraliseren van zacht water zoals regen- of osmosewater. Bee Salt GH+ zorgt enkel voor een verhoging van de GH zonder de KH en pH te beïnvloeden. Verkrijgbaar in 200 en 1000 gram.

Dennerle Shrimp King Shrimp Salt GH/KH+

€16,95

Dennerle Shrimp King Shrimp Salt GH/KH+ wordt gebruikt voor het remineraliseren van zacht water zoals regen- of osmosewater. Bee salt GH/KH+ is uitermate geschikt voor de Neocaridina garnalen en verhoogt zowel de GH als KH. Verkrijgbaar in 200 en 1000 gra

Dennerle Shrimp King Sulawesi Salt GH/KH+

€16,95

Dennerle Shrimp King Sulawesi Salt GH/KH+ wordt gebruikt voor het remineraliseren van zacht water zoals regen- of osmosewater. Sulawesi Salt GH/KH+ is uitermate geschikt voor de Sulawesi garnalen en verhoogt zowel de GH als KH. Verkrijgbaar in 200 gram.

Dennerle Shrimp King Mineral Fluid Double

€12,50

Dennerle Shrimp King Mineral Fluid Double is een vloeibare mineraaltoevoeging die enkel de GH verhoogt zonder de KH en pH te beïnvloeden. Hierdoor kan de GH gemakkelijk worden bijgestuurd door een paar druppels Mineral Fluid Double toe te voegen.

Dennerle Shrimp King Humin Fluid Vital

€12,50

Dennerle Shrimp King Humin Fluid Vital zorgt voor de toevoeging van natuurlijke humine- en fulvozuren die ook voorkomen in de natuurlijke leefomgeving van garnalen. Tevens zorgt Shrimp King Humin Fluid Vital voor ondersteuning van de optimale waterkwalit