Dennerle aquarium mineralen

Dennerle aquarium mineralen zijn van de hoogste kwaliteit en zeer geschikt voor de remineralisatie van osmose- of regenwater. Hierdoor heeft u de gewenste waterwaarden geheel zelf in de hand en kunt u altijd de gewenste situatie creëren in het aquarium. Hierdoor ontstaan de meest geschikte waterwaarden voor de garnalen, kreeften en vissen die u graag wilt houden.


Dennerle Shrimp King Bee Salt GH+

€16,95

Dennerle Shrimp King Bee Salt GH+ wordt gebruikt voor het remineraliseren van zacht water zoals regen- of osmosewater. Bee Salt GH+ zorgt enkel voor een verhoging van de GH zonder de KH en pH te beïnvloeden. Verkrijgbaar in 200 en 1000 gram.

Dennerle Shrimp King Shrimp Salt GH/KH+

€16,95

Dennerle Shrimp King Shrimp Salt GH/KH+ wordt gebruikt voor het remineraliseren van zacht water zoals regen- of osmosewater. Bee salt GH/KH+ is uitermate geschikt voor de Neocaridina garnalen en verhoogt zowel de GH als KH. Verkrijgbaar in 200 en 1000 gra

Dennerle Shrimp King Sulawesi Salt GH/KH+

€16,95

Dennerle Shrimp King Sulawesi Salt GH/KH+ wordt gebruikt voor het remineraliseren van zacht water zoals regen- of osmosewater. Sulawesi Salt GH/KH+ is uitermate geschikt voor de Sulawesi garnalen en verhoogt zowel de GH als KH. Verkrijgbaar in 200 gram.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »