Dennerle Shrimp King Sulawesi Salt GH/KH+

Dennerle Shrimp King Sulawesi Salt GH/KH+ wordt gebruikt voor het remineraliseren van zacht water zoals regen- of osmosewater. Sulawesi Salt GH/KH+ is uitermate geschikt voor de Sulawesi garnalen en verhoogt zowel de GH als KH. Verkrijgbaar in 200 gram.

Lees meer...
Artikelnummer: 37.1.7
Aantal: 1

Dennerle Shrimp King Sulawesi Salt GH/KH+

 

Dennerle Shrimp King Sulawesi Salt GH/KH+ wordt gebruikt voor het remineraliseren van zacht water zoals regen- of osmosewater. Sulawesi Salt GH/KH+ is uitermate geschikt voor de Sulawesi garnalen en verhoogt zowel de GH als KH. Dit zorgt voor een pH van circa 7,8 a 8,5 die uitermate geschikt is voor het houden van Sulawesi garnalen.

Sulawesi garnalen geven de voorkeur aan water met zowel GH als KH om goed te kunnen overleven. Door garnalen in een aquarium te houden met de juiste waterwaarden zult u zichtbaar positief effect zien ten behoeve van de groei, kleuring en kweek. Hierdoor zullen jonge garnalen een veel grotere overlevingskans krijgen en zullen de garnalen meer actief worden.

Daarnaast zorgt Dennerle Shrimp King Sulawesi Salt GH/KH+ voor een ondersteuning van de plantengroei door de toevoeging van verschillende sporenelementen. Hierdoor zullen aquariumplanten makkelijker groeien en mooiere kleuren vertonen.

Alle voordelen op een rij

 

• Verhoogt de totale hardheid en carbonaathardheid.
• Met het vitale vitamine B-complex.
• Biologisch evenwichtige calcium-magnesiumverhouding.
• Schept de beste omstandigheden voor probleemloze vervelling.
• Biedt optimale voorwaarden voor een succesvolle kweek.
• Lost snel op, gemakkelijk in gebruik.

Dosering en toevoeging

1 afgestreken maatlepel (ca. 6 g) per 20 liter osmosewater levert de volgende aanbevolen waterwaarden op: totale hardheid 6-7 °d, richtwaarde 270-380 µS/cm (microsiemens) en een neutrale tot licht basische pH-waarde tussen ca. pH 7,8 - 8,5 (afhankelijk van het uitgangswater, bodemgrond, stenen, wortels).

Sulawesi Salt in een apart bakje mengen met water. Het zout is al na korte tijd opgelost, en het water kan worden gebruikt. Niet opgeloste bestanddelen ook in het aquarium doen.

Verkrijgbaar in 200 gram (voor +- 660 liter nieuw water).

Y Rook 06-01-2021 22:23

Ik ben erg tevreden over de salt, het lost goed en snel op. En de garnaaltjes doen het er goed op .


5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »