Grotech Cool Breeze

Grotech Cool Breeze aquarium koelers zijn zeer krachtige aquarium koelers en verkrijgbaar in 4 verschillende uitvoeringen met 2, 4 , 6 of 8 kantelbare ventilatoren. Koelt het water 2 tot 4 graden. De Grotech Cool Breeze aquarium koelers zijn optioneel uit te breiden met een fan controller voor computergestuurde in/uitschakeling van de koeler.


GroTech Cool Breeze 2

€54,95

De Cool Breeze 2 van GroTech is de ideale koeler voor kleine tot middelgrote aquaria (+- 150 liter). De draaisnelheid kan door middel van de meegeleverde adapter zelf worden bepaald!

GroTech Cool Breeze 4

€69,95

De Cool Breeze 4 Aquarium koeler van GroTech is de ideale koeler voor middelgrote tot grote aquaria (+- 250 liter). De draaisnelheid kan door middel van de meegeleverde adapter zelf worden bepaald!

GroTech Cool Breeze 6

€84,95

De Cool Breeze 6 van GroTech is de ideale koeler voor grote aquaria. (+- 400 liter). De draaisnelheid kan door middel van de meegeleverde adapter zelf worden bepaald!

GroTech Cool Breeze 8

€99,95

De Cool Breeze 8 van GroTech is de ideale koeler voor grote aquaria (500-600 liter). De draaisnelheid kan door middel van de meegeleverde adapter zelf worden bepaald!

BLAU fan controller

€28,95

Met de BLAU fan controller maakt u alle 12 volt aquarium koelers temperatuurgestuurd. Wanneer het water te warm wordt zorgt de temperatuur controller voor automatische inschakeling van de koeler. Werkt op de BLAU, Hobby en Grotech koelers.