Grotech Cool Breeze

Grotech Cool Breeze aquarium koelers zijn zeer krachtige aquarium koelers en verkrijgbaar in 4 verschillende uitvoeringen met 2, 4 , 6 of 8 kantelbare ventilatoren. Koelt het water 2 tot 4 graden. De Grotech Cool Breeze aquarium koelers zijn optioneel uit te breiden met een fan controller voor computergestuurde in/uitschakeling van de koeler.


GroTech Cool Breeze 2

€54,95

De Cool Breeze 2 van GroTech is de ideale koeler voor kleine tot middelgrote aquaria (+- 150 liter). De draaisnelheid kan door middel van de meegeleverde adapter zelf worden bepaald!

GroTech Cool Breeze 4

€69,95

De Cool Breeze 4 Aquarium koeler van GroTech is de ideale koeler voor middelgrote tot grote aquaria (+- 250 liter). De draaisnelheid kan door middel van de meegeleverde adapter zelf worden bepaald!

GroTech Cool Breeze 6

€84,95

De Cool Breeze 6 van GroTech is de ideale koeler voor grote aquaria. (+- 400 liter). De draaisnelheid kan door middel van de meegeleverde adapter zelf worden bepaald!

GroTech Cool Breeze 8

€99,95

De Cool Breeze 8 van GroTech is de ideale koeler voor grote aquaria (500-600 liter). De draaisnelheid kan door middel van de meegeleverde adapter zelf worden bepaald!

BLAU fan controller

€28,95

Met de BLAU fan controller maakt u alle 12 volt aquarium koelers temperatuurgestuurd. Wanneer het water te warm wordt zorgt de temperatuur controller voor automatische inschakeling van de koeler. Werkt op de BLAU, Hobby en Grotech koelers.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »