(Kien)hout met aquariumplanten en mossen zijn erg mooi en nuttig in het aquarium. Garnalen vinden veel voedsel tussen het hout en mos. Geeft het aquarium tevens een natuurlijke uitstraling.

De planten nemen ook nog veel afvalstoffen op waardoor uw nitraatgehalten laag blijven.


Kienhout met Christmas moss

€11,95

Kienhout van 12 - 15 centimeter met Christmas moss. Christmas moss in een mossoort voor het aquarium die wat grover groeit dan Javamos. Christmas moss in een soort die veel vertakkingen vormt waardoor deze een dichte bos vormt.

Kienhout met Bolbitis heudelotii

€14,95

Kienhout (circa 15 centimeter) met Bolbitis heudelotii (Afrikaanse watervaren). Deze mooie aquariumplant is nog vrij zeldzaam maar zeer geliefd bij elke aquariaan. Goed te houden bij een lage pH. Wordt +- 35 centimeter hoog.

Kienhout met javamos

€13,95

Kienhout met javamos. Geeft het aquarium een natuurlijke uitstraling en biedt veel schuilplaatsen. Verkrijgbaar in maat S (15-20 cm) en M (20-30 cm).

Kienhout met Anubias

€11,95

Kienhout van +- 15-20 centimeter met anubias. 100% veilig en kan meteen in het aquarium worden geplaatst.

Kienhout met Javavaren

€14,95

Kienhout van +- 10-30 centimeter met Javavaren. 100% veilig en kan meteen in het aquarium worden geplaatst.

Kienhout + zuignap met Anubias Nana

€18,95

Anubias Nana op kienhout met zuignap en een lengte van +- 12.5 tot 17.5 centimeter. Deze plant op hout is speciaal gemaakt om aan het raam te plakken middels de zuignap waardoor een natuurlijk en speels 3D effect ontstaat. Makkelijke aquariumplant.

Kienhout + zuignap met Javavaren sp. 'Narrow'

€18,95

Javavaren sp. 'Narrow' (Microsorum pteropus 'Narrow') op kienhout met zuignap en een lengte van +- 12.5 tot 17.5 centimeter. Deze plant op hout is speciaal gemaakt om aan het raam te plakken middels de zuignap waardoor een natuurlijk en speels 3D effect..

Kienhout + zuignap met Javavaren sp. 'Trident'

€18,95

Javavaren sp. 'Trident' (Microsorum pteropus 'Trident') op kienhout met zuignap en een lengte van +- 12.5 tot 17.5 cm. Deze plant op hout is speciaal gemaakt om aan het raam te plakken middels de zuignap waardoor een natuurlijk en speels 3D effect.

Kienhout + zuignap met Javavaren sp. 'Windeløv'

€18,95

Javavaren sp. 'Windeløv' (Microsorum pteropus 'Windeløv') op kienhout met zuignap en een lengte van +- 12.5 tot 17.5 centimeter. Deze plant op hout is speciaal gemaakt om aan het raam te plakken middels de zuignap waardoor een natuurlijk en speels 3D ef..