Aqua Della natuurlijke aquarium decoratie

Aqua Della is een merk van Ebi. Aqua Della bestaat uit een brede variatie aquarium decoratie die volledig zijn gemaakt van polyesterhars. Hierdoor is alle deco 100% veilig voor gebruik in aquaria en terraria zonder dat deze invloed hebben op de waterwaarden.

De decoratie van Aqua Della is zeer gedetailleerd en zeer natuurgetrouw. Hierdoor krijgt het aquarium een natuurlijke uitstraling met voldoende schuilplaatsen. 


Aqua Della steen met mos S

€9,95

De Aqua Della steen met mos S (15 cm) is een natuurgetrouwe stenen grot met een groene mos gloed. Deze steen is volledig gemaakt van polyesterhars en geheel vrij van gifstoffen. Zeer geschikt ter decoratie en schuilplaats.

Aqua Della steen met mos M

€12,95

De Aqua Della steen met mos M (20 centimeter) is een natuurgetrouwe stenen grot met een groene mos gloed. Deze steen is volledig gemaakt van polyesterhars en geheel vrij van gifstoffen. Zeer geschikt ter decoratie en schuilplaats.

Aqua Della steen met mos ML

€15,95

De Aqua Della steen met mos ML (19 cm) is een natuurgetrouwe stenen grot met een groene mos gloed. Deze steen is volledig gemaakt van polyesterhars en geheel vrij van gifstoffen. Zeer geschikt ter decoratie en schuilplaats.

Aqua Della steen met mos L

€24,95

De Aqua Della steen met mos L (25,5 cm) is een natuurgetrouwe stenen grot met een groene mos gloed. Deze steen is volledig gemaakt van polyesterhars en geheel vrij van gifstoffen. Zeer geschikt ter decoratie en schuilplaats.

Aqua Della COMBO-lava M

€19,95

De Aqua Della COMBO-lava M ( 22,5 x 18,5 x 15,5cm) is een natuurlijke namaking van ruw lavasteen zoals je deze in de natuur zou kunnen tegenkomen. Deze natuurlijke lavasteen is goed te bekleden met mos en aquariumplanten en geheel veilig voor gebruik in a

Aqua Della COMBO-lava L

€24,95

De Aqua Della COMBO-lava L (29,5 x 26 x 9cm) is een natuurlijke namaking van ruw lavasteen zoals je deze in de natuur zou kunnen tegenkomen. Deze natuurlijke lavasteen is goed te bekleden met mos en aquariumplanten en geheel veilig voor gebruik in alle aq

Aqua Della COMBO-lava XL

€44,95

De Aqua Della COMBO-lava XL (35,5 x 24 x 15,5 cm) is een natuurlijke namaking van ruw lavasteen zoals je deze in de natuur zou kunnen tegenkomen. Deze natuurlijke lavasteen is goed te bekleden met mos en aquariumplanten en geheel veilig voor gebruik in al

Mangrove - SM

€17,95

Mangroven komen voor in tropische kustgebieden en rivierdelta’s met getijdewerking. Dit ornament (17,5 x 11,5 x 14 cm) is een goede namaak en geeft een hoge decoratieve waarde aan het aquarium. Geheel vrij van gifstoffen en doet niets met de waterwaarden

Mangrove - LM

€23,95

Mangroven komen voor in tropische kustgebieden en rivierdelta’s met getijdewerking. Dit ornament (24,5 x 11,5 x 25,5cm) is een goede namaak en geeft een hoge decoratieve waarde aan het aquarium. Geheel vrij van gifstoffen en doet niets met de waterwaarde

Bonsai Grijs

€28,95

Bonsai komt uit Japan en betekent daar "platte boom". Deze decoratie (35,5 x 10 x 17,5cm) is een goede namaak en geeft een hoge decoratieve waarde aan het aquarium. Geheel vrij van gifstoffen en doet niets met de waterwaarden.

Bonsai Bruin

€29,95

Bonsai komt uit Japan en betekent daar "platte boom". Deze decoratie (22 x 19 x 20,5cm) is een goede namaak en geeft een hoge decoratieve waarde aan het aquarium. Geheel vrij van gifstoffen en doet niets met de waterwaarden.

Reuze Rots XXL

€89,95 €74,95

Deze rotsen (39 x 21 x 30 cm) zijn een goede namaak en geven een hoge decoratieve waarde aan het aquarium. Geheel vrij van gifstoffen en neutraal voor de waterwaarden.

Rots Grot 1

€10,95

Deze rots grot (14 x 9,5 x 10cm) is gemaakt van hoogwaardig polysterhars geeft een hoge decoratieve waarde aan het aquarium. Geheel vrij van gifstoffen en neutraal voor de waterwaarden.

Rots Grot 2

€13,95

Deze rots grot ( 17,5 x 10 x 12cm) is gemaakt van hoogwaardig polysterhars geeft een hoge decoratieve waarde aan het aquarium. Geheel vrij van gifstoffen en neutraal voor de waterwaarden.

Rots Grot 3

€19,95

Deze rots grot ( 21,5 x 13,5 x 15cm) is gemaakt van hoogwaardig polysterhars geeft een hoge decoratieve waarde aan het aquarium. Geheel vrij van gifstoffen en neutraal voor de waterwaarden.

Rots Grot 4

€27,95

Deze rots grot (27,5 x 17 x 15,5cm) is gemaakt van hoogwaardig polysterhars geeft een hoge decoratieve waarde aan het aquarium. Geheel vrij van gifstoffen en neutraal voor de waterwaarden.

Eieren - S

€9,95

Deze prachtige decoratie eieren (15 x 15 x 10cm) zijn gemaakt van hoogwaardig polysterhars en geven een hoge decoratieve waarde aan het aquarium. Geheel vrij van gifstoffen en neutraal voor de waterwaarden.

Bonsai SM

€21,95

Bonsai komt uit Japan en betekent daar "platte boom". Deze decoratie (16,5x16,5x18cm) is een goede namaak en geeft een hoge decoratieve waarde aan het aquarium. Geheel vrij van gifstoffen en doet niets met de waterwaarden.

Eieren - L

€12,95

Deze prachtige decoratie eieren (18 x 16 x 13 cm) zijn gemaakt van hoogwaardig polysterhars en geven een hoge decoratieve waarde aan het aquarium. Geheel vrij van gifstoffen en neutraal voor de waterwaarden.

Bonsai ML

€29,95

Bonsai komt uit Japan en betekent daar "platte boom". Deze decoratie ( 26x17,5x24cm) is een goede namaak en geeft een hoge decoratieve waarde aan het aquarium. Geheel vrij van gifstoffen en doet niets met de waterwaarden.

Aqua Della stone with plants

€19,95

De Aqua Della stone with plants (28,5x16,5x10,5cm) is een natuurgetrouwe stenen stapel met planten. Deze decoratie is volledig gemaakt van polyesterhars en geheel vrij van gifstoffen. Zeer geschikt als schuilplaats.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »