Tropica aquarium mossen

De In vitro aquarium mossen van Tropica (1-2 Grow!) behoren tot de beste kwaliteit mossen van de wereld. Deze aquarium mossen zijn zeer sterk, komen snel op gang en zijn 100% vrij van gifstoffen. 100% veilig voor direct gebruik in alle aquaria.

100% sterk, eerlijk en veilig voor zelfs de gevoeligste dieren. Met het ruime assortiment zijn er altijd aquarium mossen te vinden die een echte aanwinst zullen zijn voor uw aquarium!

Bekijk hier ook de in vitro planten van Tropica.


Christmas moss - In vitro cup

€6,25

Christmas moss (Vesicularia montagnei) is een leuke mossoort die vrij veel vertakkingen vormt. Dit mos is uitstekend om te binden op hout of steen maar kan ook los worden gebruikt. 100% veilig uit een in vitro cup.

Flame moss - In vitro cup

€6,25

Flame moss is een populaire mossoort voor in het aquarium vanwege zijn unieke groeiwijze. Flame moss groeit recht omhoog waardoor de strengen samen op een soort ''vlammen'' lijken. Geheel vrij van plaagdieren en gifstoffen.

Fontinalis antipyretica - In vitro cup

€8,95

Fontinalis antipyretica wordt ook wel Willow moss genoemd en komt vaak voor in stroompjes en beekjes. Fontinalis antipyretica is een gemakkelijke mossoort die het goed doet in vrijwel elk aquarium. Zorgt voor veel schuil en voederplaatsen.

Javamos - In vitro cup

€6,25

100% schoon en veilig javamos voor het aquarium. Javamos is een makkelijke mossoort die gemakkelijk en snel groeit. Ideale schuil- en voederplaats voor jonge garnalen en andere dieren.

Leptodictyum riparium ´Stringy Moss´ - In vitro cup

€6,25

Leptodictyum riparium, ook wel Stringy Moss genaamd, is een mossoort die erg fijne takjes met uitlopers vormt (stringy). Deze takjes hebben zeer kleine blaadjes en groeien dicht naast elkaar. Door de compacte groei is dit mos ideaal voor garnalen.

Levermos - In vitro cup

€6,25

Levermos (ook wel Monosolenium tenerum genoemd) is een veel voorkomende mossoort binnen de aquarium wereld. Omdat levermos het in vrijwel alle waterwaarden goed doet en ook nog mooi is om te zien in dit een echte aanwinst voor uw aquarium.

Riccia fluitans - In Vitro Cup

€6,25

Riccia fluitans (vorkjesmos) is een groene, veelzijdige aquarium plant. Kan worden gebruikt als drijfplant, en worden gebonden op hout of steen.

Spiky moss - In vitro cup

€6,25

Spiky moss is een makkelijke mossoort die een grove groeiwijze heeft. Hierdoor blijft het mos mooi open waardoor deze goed toegepast kan worden in een aquarium met bijvoorbeeld kleine vissen. Geschikt voor direct gebruik.

Taiwan moss - In vitro cup

€6,25

Taiwan moss (Taxiphyllum alternans) is een mossoort die compacter groeit dan Javamos. Taiwan moss is fris groen van kleur en makkelijk te onderhouden. Biedt veel schuil- en voedselmogelijkheden voor (jonge) garnalen.

Weeping moss - In vitro cup

€6,25

Weeping moss (Vesicularia ferriei) is een leuke mossoort die gaat hangen in het aquarium. Dit mos is uitstekend om te binden op hout of steen. 100% veilig uit een in vitro cup.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »