Javamos - In vitro cup

100% schoon en veilig javamos voor het aquarium. Javamos is een makkelijke mossoort die gemakkelijk en snel groeit. Ideale schuil- en voederplaats voor jonge garnalen en andere dieren.

Lees meer...

Javamos - In vitro cup

 

Mossen zijn steeds populairder geworden in het aquarium. Javamos (Taxiphyllum barbieri) is het populairste mos dat er is en wordt dan ook het meest gebruikt in aquaria. Javamos is knal groen, groeit zeer snel, neemt veel afvalstoffen op en is gemakkelijk te onderhouden.

Daarnaast is dit mos de ideale schuilplaats voor de (jonge)aquariumdieren. Deze kunnen zich in het mos verschuilen en voldoende voedsel vinden waar de grotere dieren niet bij kunnen.

Javamos is een snelle groeier die weinig tot geen eisen stelt aan de waterwaarden. Hoe meer licht hoe sneller de groei. Ook de toevoeging van een beetje plantenvoeding (EasyLife Profito) zal de groei bevorderen.
Indien javamos te weelderig groeit, dan kan deze eenvoudig met een aquarium snoeischaar terug gesnoeid worden.

Omdat deze Javamos is opgekweekt in de beroemde in vitro cups is het mos volledig veilig en tevens vrij van plaagdieren en gifstoffen. 
 

Temperatuur 8 - 28° C
Licht Weinig - veel
pH 5,0 - 8,0

 
 
Michael Rietveld 13-01-2021 12:42

Java mos groeit goed!


Heli De De Grauwe 04-11-2020 21:15

zuiver produkt
slaat onmiddelijk aan bij uitplanten


C.H Robbertsen 11-07-2019 15:52

Prima product. Zeer tevreden hier over. Ga zeker meer bestellen aan planten.


W. Trouwee 15-05-2018 15:24

Wauw, wat was ik aangenaam verrast door deze Javamos! Het is echt prachtig groen en was makkelijk te gebruiken om op voorwerpen vast te lijmen.


H Maartens 25-02-2018 23:21

Top plantje, groeit goed en netjes verpakt en snel en correct verzonden


5 sterren op basis van 5 beoordelingen