Aquarium stenenWij hebben een breed assortiment aan aquarium stenen. Deze stenen kunnen worden gebruikt om mooie onderwaterlandschappen te creëren en 3D effecten toe te voegen aan het aquarium. De stenen worden vaak toegepast in aquascapes en design aquaria maar passen uiteraard goed in elk aquarium!

Behalve dat aquarium stenen er mooi uit zien bieden ze ook schuilplaatsen voor vissen. Vooral vissen die zich ingraven zoeken graag een plaatsje op in de buurt van een steen. 
Daarnaast kunnen aquariumstenen op prima gebruikt worden om planten op te binden. Sommige planten kunnen zich uitstekend hechten aan een steen. 

Zorg er wel voor dat een steen even wordt afgespoeld voordat deze in het aquarium wordt geplaatst.

 

Wij bieden u een zeer breed assortiment aan aquarium stenen: of het nu gaat om dragon stones, lava stenen of één van de vele andere soorten aquarium stenen, er zit vast wel iets tussen wat u bevalt.

Wij hebben grotere aquarium stenen (10 tot 30 centimeter) en nano aquarium stenen (zakjes met meerdere kleine stenen).

 

Let op: lees de gehele productbeschrijving voor de eigenschappen van elke steensoort. Een aquarium steen is uiteraard een natuurprodukt en de foto's geven een indicatie van hoe het produkt er uit ziet. De vorm en kleuring kunnen daarom afwijken van de produktfoto's.

Als u specifieke eisen heeft aan stenen voor uw aquarium kunt u ook altijd terecht in onze winkel in Drachten om zelf een paar mooie stenen uit te komen zoeken.

Wilt u een mooie aquarium steen kopen, maar u heeft nog specifieke vragen of wensen? Dan kunt u altijd contact met ons nemen. Wij helpen u graag!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »