Aquarium stenen

Wij hebben een breed assortiment aan stenen voor in het aquarium. Deze stenen kunnen worden gebruikt om mooie onderwaterlandschappen te creëren en 3D effecten toe te voegen aan het aquarium. De stenen worden vaak toegepast in aquascapes en design aquaria maar passen eigenlijk goed in elk aquarium!

Let op: lees de gehele productbeschrijving voor de eigenschappen van elke steensoort.


Lavasteen 8-15 cm

€4,50

Lavasteen 8-15 cm voor het opbinden van aquariumplanten en mossen. Lavasteen bevat geen kalk en andere stoffen die worden afgegeven en is daarom ideaal voor gebruik in het aquarium. Lengte van 8-15 centimeter.

Dragon stone brokjes 1 kilo

€4,95

De dragon stone brokjes 1 kilo hebben een lengte van 1 tot 9 centimeter. Wij zullen zorgen voor een mix van verschillende lengtes voor een natuurlijk en spelend effect. Goed te combineren met de grotere stenen voor een mooi 3D effect.

Dragon Stone

€5,50

Dragon stone wordt vaak gebruikt in aquaria voor de mooie uitstraling. Dragon stone doet niets met de waterwaarden en kan dus ook in aquaria met een lage pH worden gebruikt. Beschikbaar in +- 10, 20 en 30 centimeter.

Ryuoh stone

€5,50

Ryuoh stone is een mooie, natuurlijke steensoort die grijs van kleur is. De stenen vertonen witte verkleuring en wit lijnen die door de steen heen lopen. Hierdoor is elke steen uniek waardoor het aquarium een natuurlijke uitstraling krijgt.

Black ryuoh stone

€5,95

Black ryuoh stone is een donkere variant van de ryuoh stone. Deze steen vertoont ook witte verkleuring en wit lijnen die door de steen heen lopen. Hierdoor is elke steen uniek waardoor het aquarium een natuurlijke uitstraling krijgt.

Black & White Rock

€6,50

Black & White Rock zijn stenen die een zwart/witte kleur hebben. Deze kleuren zijn in laagjes opgebouwd wat een zeer mooi effect geeft. Stukken van +- 1,5 tot 2,5 kilo.

Maple Leaf Rock

€5,95

Maple Leaf Rock is een zeer karaktervolle steensoort die veel wordt gebruikt bij het aquascapen. De steen is rood/oranje van kleur en is opgebouwd uit meerdere laagjes. Stukken van +- 1,0 tot 1,5 kilo.

Notched Gray Rock

€8,50

Notched gray rock is een natuurlijk grijs gesteente met inkepingen. De stukken steen zijn erg divers en daarom uitstekend te gebruiken ter decoratie of aquascapen. Stukken van +- 1,5 tot 2,5 kilo.