Dennerle aquarium verlichting

Dennerle heeft een mooi assortiment aan kwalitatief hoge led verlichting voor (nano) aquaria. Vanwege het mooie design is een nano aquarium zeer mooi in te richten en verstoort de lamp het aquarium niet. Deze lampen zijn gemakkelijk te installeren en geven optimaal licht voor een goede plantengroei en belichting van het aquarium. 

De led lampen van Dennerle hebben een gering stroomverbruik maar een optimale lichtopbrengst. 


Dennerle Nano power led 5.0

€86,95 €64,95

De Dennerle Nano power led 5.0 is een mooie lamp voor aquaria van 10 tot 30 liter. De nano led is zeer duurzaam met een gering stroomverbruik van slechts 5,0 watt en 20.000 branduren. De nano led geeft ondanks het geringe formaat een zeer mooie belichting

Dennerle nano style led 3W

€54,95

De Dennerle nano style led 3 W is een compacte led verlichting voor nano aquaria van 2 tot 10 liter. Het lichtspectrum van deze lamp is speciaal afgestemd voor optimaal balans in het aquarium met optimaal groeilicht en een natuurlijke kleurweergave.

Dennerle nano style led 6W

€75,95 €49,95

De Dennerle nano style led 6.0 is een compacte led verlichting voor nano aquaria van 10 tot 30 liter. Het lichtspectrum van deze lamp is speciaal afgestemd voor optimaal balans in het aquarium met optimaal groeilicht en een natuurlijke kleurweergave.

Dennerle nano style led 8W

€94,95

De Dennerle nano style led 8.0 is een compacte led verlichting voor nano aquaria van 30 tot 60 liter. Het lichtspectrum van deze lamp is speciaal afgestemd voor optimaal balans in het aquarium met optimaal groeilicht en een natuurlijke kleurweergave.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »