Filtermatten voor aquarium of vijver

Met filtermatten voor vijver of aquarium kunt u gemakkelijk zelf geschikte filtermedia maken. Filtermatten zijn in verschillende diktes en mate van grofheid te verkrijgen waardoor deze vrijwel altijd geschikt zijn voor uw filter. Door de structuur van een filtermat kunnen er veel goede bacteriën in huizen wat zorgt voor een optimale biologische filtering van het water.
 
Filtermatten zijn eenvoudig om maat te knippen of snijden.


Filtermat 50x50x2 centimeter

€8,95

Blauwe filtermat met de afmetingen 50x50x2 centimeter. Verkrijgbaar in 3 varianten: grof, middel en fijn. Ideaal om zelf filtermateriaal mee te maken en geschikt voor gebruik in elk aquarium/vijver filter.

Filtermat 50x50x5 centimeter

€16,50

Blauwe filtermat met de afmetingen 50x50x5 centimeter. Verkrijgbaar in 3 varianten: grof, middel en fijn. Ideaal om zelf filtermateriaal mee te maken en geschikt voor gebruik in elk aquarium/vijver filter.

SuperFish micro pad

€4,50

De SuperFish micro pad is een fijne filter fleece welke doorgaans als voorfilter wordt gebruikt in het aquarium filter. De micro pad is gemakkelijk op maat te knippen waardoor snel en voordelig filtermateriaal voor elk aquarium filter gemaakt kan worden!

SuperFish carbon pad

€8,99

De SuperFish carbon pad is een filtermat met actieve kool. De koolstof pad absorbeert stinkende en troebele stoffen alsook toxische verbindingen en zorgen voor kristalhelder water in uw aquarium. Gemakkelijk op maat te knippen voor elk aquarium filter.

SuperFish ammonia pad

€8,75

De SuperFish ammonia pad absorbeert ammonium en andere giftige stoffen direct uit het water. Hierdoor wordt ammoniak vergiftiging voorkomen en wordt het water kristalhelder. Gemakkelijk op maat te knippen voor elk aquarium filter.

SuperFish nitrate pad

€8,99

De SuperFish nitrate pad neutraliseert nitriet (NO2) en nitraat (NO3) op een snelle en veilige manier door dit aan de spons te binden. Hierdoor wordt algengroei verminderd en vormen schadelijke stoffen geen gevaar meer. Gemakkelijk op maat te knippen.

SuperFish phos pad

€8,99

Met de SuperFish phos pad kan gemakkelijk fosfaat (PO4) geabsorbeerd worden. Hoge fosfaatgehaltes stimuleren algengroei wat middels de phos pad actief voorkomen kan worden. Gemakkelijk op maat te knippen voor elk aquarium filter.

Filtermat 100 x 45 x 0.5 cm

€7,25

Deze filtermat hoort bij onze bodemfilters maar kunnen ook uitstekend voor andere doeleinden worden gebruikt.

HS-aqua filterwatten wit

€2,75

De HS-aqua filterwatten wit zijn gemaakt van polyestervezels welke speciaal zijn ontwikkeld voor de reiniging van water. Door de fijne structuur zijn de filterwatten ideaal te gebruiken om grove delen uit het water te filteren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »