Met filtermatten kunt u zelf geschikt filtermedia maken voor het aquarium. Filtermatten zijn in verschillende diktes en mate van grofheid te verkrijgen waardoor deze vrijwel altijd geschikt zijn voor uw filter. Door de structuur van een filtermat kunnen er veel goede bacteriën in huizen wat zorgt voor een optimale biologische filtering van het water.
 
Filtermatten zijn met een schaar gemakkelijk op maat te knippen.


Filtermat 50x50x2 centimeter

€8,95

Blauwe filtermat met de afmetingen 50x50x2 centimeter. Verkrijgbaar in 3 varianten: grof, middel en fijn. Ideaal filtermedium voor elk aquarium.

Filtermat 50x50x5 centimeter

€14,95

Blauwe filtermat met de afmetingen 50x50x5 centimeter. Verkrijgbaar in 3 varianten: grof, middel en fijn. Ideaal filtermedium voor elk aquarium.

HS-aqua filterwatten wit

€2,75

De HS-aqua filterwatten wit zijn gemaakt van polyestervezels welke speciaal zijn ontwikkeld voor de reiniging van water. Door de fijne structuur zijn de filterwatten ideaal te gebruiken om grove delen uit het water te filteren.

Vervangende sponzen Aquael pat mini, turbo/circulator 500

€4,95

Vervangende sponzen voor de Aquael pat mini, turbo/circulator 500 die een stuk duurzamer zijn dan de ''standaard'' sponzen voor de Aquael pat mini, turbo/circulator 500. Setje van 2 fijne sponzen.