SuperFish nitrate pad

De SuperFish nitrate pad neutraliseert nitriet (NO2) en nitraat (NO3) op een snelle en veilige manier door dit aan de spons te binden. Hierdoor wordt algengroei verminderd en vormen schadelijke stoffen geen gevaar meer. Gemakkelijk op maat te knippen.

Artikelnummer: 55.4.2
Aantal: 2

SuperFish nitrate pad

 

De SuperFish nitrate pad neutraliseert nitriet (NO2) en nitraat (NO3) op een snelle en veilige manier door dit aan de spons te binden. Hierdoor wordt algengroei op een actieve manier voorkomen en wordt de waterkwaliteit/vitaliteit voor de vissen verbeterd.

Nitriet is tevens een erg giftige stof voor garnalen, vissen, kreeften en andere bewoners. In lage concentraties kan dit al dodelijk zijn. Wanneer een aquarium (nog)niet goed in balans is zoals bijvoorbeeld bij een aquarium in de opstartfase of na/tijdens een medicijnkuur is het mogelijk dat nitrietgehaltes oplopen. Dit zou snel verwijderd kunnen worden middels de SuperFish nitrate pad, altijd handig om achter de hand te houden!

Door nitriet en nitraat te verwijderen door middel van een spons wordt er een gelijkmatige doorstroming van het filtermiddel verzekerd, waardoor er een extreem groot en werkzaam oppervlak is.

Afmeting: 45x25cm. De nitrate pad is +- 1.0/1.2cm dik (enkele laag).

Eéns per maand vervangen zorgt voor optimale doorstroming en filtratie. Geschikt voor zoetwateraquaria. De nitrate pad heeft geen invloed op de pH-waarde. Gemakkelijk op maat te knippen voor elk aquarium filter. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen